Painaja

Etsimme vuosiloman sijaisuuteen painajaa Sanomalan painotaloon Vantaalle.

Rotaatiopainajan tehtävä on lehtien painaminen painokoneella. Työnkuvaan kuuluu myös laadunvalvontaa sekä koneen säätö- ja huoltotehtäviä. Työtä tehdään ensisijaisesti päivävuorossa. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikaisuus sijoittuu 1.6.- 31.8.2022 välille.

Sopivalla hakijalla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aikaisempaa kokemusta painokoneella työskentelystä. Edellytämme myös kykyä toimia osana tiimiä, noudattaa selkeitä prosesseja ja toimintaohjeita. Työ on toisinaan hyvinkin itsenäistä, eli toivomme että osaat toimia myös oma-aloitteisesti, vastuullisesti ja huolellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Christer Grundström, sähköpostitse christer.grundstrom(a)sanoma.com tai puhelimitse +358 40 031 7691.

Hae tehtävään 29.5.2022 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Sähköposti: rekrytointi@sanoma.fi
Sijainti: Martinkyläntie 9
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!