(Paja-)Apinahenkinen levyseppä-hitsaaja

Paja-Apina Oy etsii nyt joukkoonsa TIG-hitsaustaitoista levyseppää!

Etsimällämme työntekijällä on monipuolista levysepän kokemusta, tig-hitsaustaitoa sekä metallien tuntemusta (rst ja alumiini). Työ sisältää myös asennustöitä asiakkaan luona, joten hakijoilta toivotaan myös asiakaspalveluhenkisyyttä.  Asiakaskunta on hyvin monipuolista ja koostuu rakennusalan yrityksistä erilaisiin tehtaisiin ja yksityisistä henkilöistä sisustusalan yrityksiin.

Paja-Apina on nuoresta iästään huolimatta innokkaasti kasvamassa kovaa vauhtia suuremmaksi ja kaikilta työntekijöiltä toivotaan yrityksen omien arvojen mukaisia ominaisuuksia eli oikeaa asennetta, laadukasta työn jälkeä sekä joustavuutta ja reiluutta.

Etsimällämme työntekijällä on:

  • Monipuolista metallialan kokemusta
  • Hitsaus– sekä asennustaitoa 
  • Ahkeraa ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan
  • Asiakaspalvelutaitoa
  • Tulityö- ja työturvallisuuskortit

Eduksi katsomme:

  • Hitsausluokkasuoritukset
  • Mig- ja mag sekä puikkohitsaustaidon

Tarjoamme: 

  • Rennon ja huumorintajuisen työporukan
  • Monipuolista ja kiinnostavaa työtä
  • Näköalapaikan koko ajan kehittyvässä konepajassa

Paja-Apina Oy sijaitsee Piikkiössä ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeen. Työ on päivätyötä ja tarjolla on täydet viikkotunnit (40h/vko) ja tehtävässä noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.  

Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan oikean tekijän löydyttyä ja työt kestävät kesään asti, mahdollisesti työsuhde voi jatkua myös sen jälkeen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Essi Pitkänen p. 050 475 2050, essi.pitkanen@sol.fi

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

 

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0504752050
Sähköposti: essi.pitkane@sol.fi
Sijainti: Kaarina

Logo

(Paja-)Apinahenkinen levyseppä-hitsaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!