Pakettilajittelija

SOL Logistiikkapalvelut Oy, Tikkurilantie 148
Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiakkaallemme Vantaalle

PAKETTILAJITTELIJOITA

Jatkuvaan keikkatyösuhteeseen Vantaan logistiikkakeskukseen, joka sijaitsee Voutilassa.

Työt alkavat loka-marraskuun aikana viikon mittaisella palkallisella perehdytyksellä, jonka jälkeen työvuorot lähetetään työvuoroehdotuksina viikoksi kerrallaan.Töitä on mahdollisuuksien mukaan tarjolla pitkäksi aikaa, joten arvostamme työnhakijan mahdollisuutta sitoutua. Työvuoroja tulee loppuvuoden sesongissa olemaan tarjolla paljon.

Palkkaus työssä on 12,42 €/h, ja iltalisää maksetaan klo 18-21 väliseltä ajalta 1,50 €/h ja yölisää klo 21-06 väliseltä ajalta 3,50 €/h.

Työ on fyysistä käsin tehtävää pakettien ja kirjeiden lajittelua, joten on erittäin toivottua, että sinulla on hyvä peruskunto ja erinomainen rutiininsietokyky. Lajittelutyö on pitkälti kevyiden postipakettien käsittelyä syöttöhihnoilla ja lajittelua luisuhihnoilla oikeisiin rullakoihin, mutta työ voi sisältää muita toimenpiteitä tilanteen mukaan. Seuraavan viikon työvuorot tulevat aina keskiviikkoisin suoraan SOL mobiili sovellukseen, josta työntekijät voivat ottaa vuoroja vastaan. Työvuorot ovat aamuisin 06:30 - 14:30 & 9:00 - 15:00 sekä iltaisin 14:30 - 22:00 & 16:00 - 22:00. Yövuorot ovat 22:30 - 06:00.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta juuri tästä työstä. Pakettilajittelijana pärjää reippaalla, positiivisella asenteella. Toivomme hakijoilta täysi-ikäisyyttä ja riittävää suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja kommunikointi tapahtuu suomeksi.

 Hae paikkaa täyttämällä linkin takaa avautuva hakulomakkeemme ja ilmoita kuinka paljon pystyisi tekemään työvuoroja viikossa. Sähköpostitse tulleita hakemuksia emme valitettavasti käsittele.

Haethan pikaisesti mikäli kiinnostuit työpaikasta, käsittelemme parhaillaan hakemuksia.


Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Reipas asenne
  • Joustavuus
  • Riittävä fyysinen kunto
  • Suomen kielen riittävä osaaminen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

Pakettilajittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!