Pakettilajittelijoita Multisiltaan

Oletko tarkka ja pidät fyysisestä työstä? Haluatko keikkatyön, joka sopii esimerkiksi opiskeluiden tai toisen työn oheen? 

Etsimme asiakkaallemme Tampereen Multisiltaan pakettilajittelijoita

 

Työhön kuuluu postipakettien lajittelua Tampereen Multisillassa sijaitsevassa Postin lajittelukeskuksessa. 

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan maanantain ja lauantain välillä. Työvuoroja on tarjolla aamuvuoroina ja iltavuoroina.Työvuorojen pituudet vaihtelevat 4 - 7,5 tunnin välillä. 

Aamuvuorot ovat klo:6-12.45, iltavuorot alkavat porrastetusti klo:17-18 välillä ja kestävät klo:22.00 saakka. 

Satunnaisesti tarjolla on myös yövuoroja ja niiden kesto on klo:22-06

Toivomme hakijalta luotettavuutta sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Työssä onnistumisessa auttaa tarkkuus, ripeä ja näppärä työote sekä hyvä fyysinen kunto. Aiempi työkokemus postinlajittelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee. Työhön perehdytetään kattavasti kahden viikon palkallisella perehdytysjaksolla.

Vaadimme hakijalta täysi-ikäisyyttä työaikojen ja työn itsenäisen luonteen vuoksi. Työkieli on suomi.

Mikäli kiinnostuit, niin hae työhön klikkaamalla 'HAE TÄHÄN TYÖPAIKKAAN' ja täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja saat osoitteesta elisabeth.porkka(at)sol.fi. Emme vastaanota muita kuin sähköisen järjestelmän kautta lähetettyjä hakemuksia. 

Liity osaksi aurinkoista joukkoamme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Keikkatyö

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-7030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi

Logo

Pakettilajittelijoita Multisiltaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!