Pakettilajittelijoita sesonkiin aamu- ilta- ja yövuoroihin, Jyväskylä

Etsimme asiakkaallemme Postille

PAKETTILAJITTELIJOITA keikkatyöhön Jyväskylään

Pakettilajittelijana tehtäviisi kuuluu pakettien lajittelu osoitteen ja postinumeron mukaan oikeisiin paikkoihin. Työhön voi liittyä myös muita varaston tehtäviä.


Etsimme työntekijöitä aamu-, ilta- ja yövuoroihin. Aamuvuoro on klo 6-12, iltavuoroja klo 17-23, 16-23.30 ja 18-1.30 sekä yövuoroja klo 20-3.30 ja 22.30-6.00. Arvostamme, jos kykenet tekemään työtä useampina vuorokauden aikoina.

Kyseessä on keikkatyö, jossa työvuorot määräytyvät omien aikataulujesi sekä asiakkaamme työvuorotarpeen mukaan. Eniten tarvetta tekijöille on loppuvuodesta erityisesti joulusesongissa. Ensimmäiset harjoitteluvuorot on alkavat loka-marraskuussa, sijaistarpeen mukaan työt voi olla mahdollista aloittaa aikaisemminkin syksyn aikana.

 

Aiempaa kokemusta et tarvitse, sillä tässä tehtävässä pärjäät reippaalla ja ahkeralla asenteella ja tehtävään saat hyvän opastuksen. Työntekijältä odotamme oma-aloitteisuutta, huolellisuutta sekä hyvää fyysistä kuntoa, jottei painavampienkaan pakettien siirtely ja nostaminen ole ongelma. Toimipisteen sijainnin ja työaikojen vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta toimipisteeseen Seppälänkankaalle pääset liikkumaan myös esimerkiksi julkisilla kulkuneuvoilla tai pyörällä.

 

Palkka on 11,20 €/h + yövuorolisä klo 00-06 välillä 1,18 €/h.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi "hae tähän työpaikkaan"-painikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme jo hakuajalla.

Lisätietoja arkisin Eemeli Saastamoinen, 040 674 9590 / eemeli.saastamoinen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0406749590
Sijainti: Jyväskylä

Logo

Pakettilajittelijoita sesonkiin aamu- ilta- ja yövuoroihin, Jyväskylä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!