Pakkaaja (Oriketo/Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme Orikedolla sijaitsevaan varastoon pakkaajia joulusesonkiin. Työpaikka sijaitsee bussiyhteyksien päässä, pysäkiltä on töihin kävelymatkaa n. 400m. Töitä tehdään arkisin klo 8-16 välillä. Työt kohdistuvat joulusesonkiin. Kyseessä on määräaikainen työ johtuen työn kausiluontoisuudesta, mutta voi olla mahdollista työllistyä pakkaajaksi pitemmäksikin aikaa. Mikäli varastotyöt ovat sinulle tulleet jo tutuksi ja olet uusia tuulia vailla, niin lukaise alta lisää!

Toivomme sinulta

Etsimiltämme henkilöiltä voi löytyä varastotöistä tai pakkaamisesta aikaisempaa kokemusta, mutta voit olla myös vasta varastourasi alussa. Olet ennen kaikkea reipas ja työhön tarttuva sekä oma-aloitteinen ja itsenäinen tekijä. Sinulla on tilannetajua, hallitset kokonaisuuksia ja osaat priorisoida. Tarkkuus, nopeus ja sorminäppäryys on eduksi. Sinulla on myös visuaalista silmää tavaroiden pakkaamiseen ja lahjapaketoimiseen sekä osaat käsitellä myös helposti rikkoontuvia tavaroita vastuullisesti. Olet huolellinen ja luotettava. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Työ on ajoittain myös hieman fyysistä: tavarat eivät ole hirmupainavia, mutta töitä tehdään ripeästi ja toistoa tulee paljon. Hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu varaston ja pakkaamon eri tehtävät ja tehtävään perehdytetään.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään kaupan alan TES:n mukaisen palkkauksen. Tehtävän palkkahaarukka vaihtelee välillä 12,19-13,86€/h, ja määräytyy kokemuksen mukaan. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia (jenna.jarvenpolku@contiopalvelut.fi), tai soittamalla arkisin (klo 9-11) 045 350 1455. Hakuprosessista vastaa Jenna Järvenpolku.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Oriketo
Logo

Pakkaaja (Oriketo/Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!