Helsinki

Pakkaaja

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme asiakkaallemme

KERÄILIJÄÄ /PAKKAAJAA

 

Työtehtävässä keräillään ja pakataan asiakkaiden verkkokaupasta tilaamia päivittäistavaroita. Työympäristö on pieni varasto ja toimipisteitä on hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin (Pasila, Malmi, Herttoniemi) ja Espoon (Niittykumpu) alueella. Toivomme hakijalta mahdollisuutta työskennellä kaikissa näissä toimipisteissä. Töitä on tarjolla vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin.

Verkkokaupan keräilijän työ on monipuolista ja tarkkuutta vaativaa, ruokatuotteiden tulee olla tuoreita, päiväysten kunnossa ja tuotteiden tulee vastata asiakkaan toiveita. Lisäksi toivomme hakijalta reipasta ja aikaansaava työotetta, täysi-ikäisyyttä ja kykyä työskennellä suomen kielellä.

Haemme töihin kutsuttavia työntekijöitä, joten mainitsethan hakemuksesi yhteydessä, kuinka paljon olet halukas työskentelemään. Tehtävä sopii erinomaisesti opiskelijoille tai lisäansioita hakeville henkilöille.

Palkan maksamme Kaupan Varasto TES:in mukaisesti, jolloin tuntipalkka ilman aiempaa työkokemusta varastoalalta on 11,97€/h + lisät.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten järjestelmäämme, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot heidi.ignatius@sol.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Pakkaaja
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, Helsinki
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: heidi.ignatius@sol.fi
Sijainti: Helsinki

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!