Pakkaajia Nokialle

ValtaGroup
Määräaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Etsimme asiakkaallemme Nokialle

Pakkaajia eripituisiin työsuhteisiin.
 

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi kesätyönhakijoille, lisätyötä kaipaaville tai muuten keikkatöistä kiinnostuneille.

Työtehtävät sisältävät tuotteiden pakkaamista tehdasympäristössä. Tuotteita pakataan työohjeiden mukaisesti kokeneemman työparin kanssa. Tehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä vastuuntuntoa. Ammatillinen peruskoulutus katsotaan eduksi. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta eri aloilta tai olet urasi alussa ja innokas oppimaan uutta.

Tehtävässä työskennellään 3-vuorossa, joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön ja täysi-ikäisyyttä. Töihin kulkemiseen tarvitset omaa autoa.

Jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi ja olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ValtaGroupissa Minna Mansikkamäki, p.+35840 571 1741 tai minna.mansikkamaki@valtagroup.fi

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!