Pakkaajia syksyn sesonkiin

Kuvaverkko on Suomen suurin valokuvausyritys ja ympäristöystävällisen kuvaamisen edelläkävijä: olemme hiilineutraali kuvaamo ja teemme aktiivisesti vihreämpiä valintoja toiminnassamme. Ikuistamme vuosittain lähes 500 000 kuvattavan lapsuus- ja nuoruusvuodet sekä kaverit ja ryhmät koko Suomessa. Pitkät asiakassuhteet kouluihin, päiväkoteihin, seurakuntiin ja urheiluseuroihin ovat merkki laadustamme.

Haemme iloiseen joukkoomme syksyn sesongin ajaksi huolellisia ja ahkeria 

 

Pakkaajia 

 

Millaiseen rooliin haemme osaajia?

Pakkaajana työtehtäviisi kuuluu valokuvien ja kuvatuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen asiakkaan tilausten mukaisesti. Työtehtäviin kuuluu myös tuotteiden laadunvalvonta pakkaustyön ohessa. Työssä vastaat itsenäisesti valokuvien ja kuvatuotteiden pakkausprosessista lähiesimies sekä kokeneemmat työkaverit tukenasi. Työ on hyvin rutiininomaista ja pakkaaminen tapahtuu käsin. Vaikka työsi on verrattain itsenäistä, toimit kuitenkin tärkeänä osana pakkaamomme mainiota tiimiä. Pakkaamon työpisteillä on mahdollisuus työskennellä istuen tai seisten.

 

Entä sopisitko juuri Sinä tähän työtehtävään?

Oletko motivoitunut hoitamaan erilaiset työtehtävät tarkasti ja ripeästi? Oletko ahkera ja aikaansaava? Viihdytkö rutiininomaisen työn parissa? Jos vastasit osaan tai kaikkiin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö ja voisit soveltua pakkaajaksi tulevaan sesonkiimme. Arvostamme huolellisuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta. 

 Seuraavat ominaisuudet auttavat onnistumaan pakkaajan työssä: 

  • Kädentaidot ja näppäryys
  • Tietokoneen peruskäyttötaidot 
  • Numerotarkkuus
  • Ymmärrys väreistä 
  • Ymmärrys toimitusaikojen merkityksestä
  • Ajoittaisen kiireen sietokyky

 

 Mitä Kuvaverkko tarjoaa sinulle? 

Työ on määräaikainen ja kestää 2–4 kk. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta työmäärän vaatiessa kaksivuorotyö on mahdollinen. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin vaihtelevasti klo 6–18 (6–23, mikäli kaksivuorotyö) välille. Työtä tehdään keskimäärin 37,5 h/vko (tai sopimuksen mukainen tuntimäärä viikossa). Työtunnit tasoittuvat työsuhteen aikana työsopimuksessa sovittuun viikkotuntimäärään. Työt tehdään pääsääntöisesti arkisin. Käytössäsi on työterveyshuolto ja tarjoamme työsuhde-etuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Palkkaus on tuntipalkkaus ja noin 11-12 € / h. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti (elokuun lopulla – syyskuun aikana).

Et tarvitse aiempaa kokemusta pakkaustyöstä, sillä me perehdytämme sinut työtehtäviisi. Pakkaamossa työkielenä on suomen kieli.

 

Tulisitko kanssamme ikuistamaan parasta aikaa? 

Jos innostuit, tartu tilaisuuteen ja esittele itsesi meille! Jätä hakemuksesi ja CV:si  viimeistään 14.8.2022 "Hae tätä työpaikkaa" -painikkeen kautta.
Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo rekrytointiaikana, joten laita hakemus mahdollisimman pian meille. Katsotaan, olisiko Kuvaverkko juuri sinun paikkasi! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Tarjoamme

Tarjoamme vauhdikkaan syyskauden, arvokasta työkokemusta, viihtyisän työympäristön sekä mukavan työporukan. Huomioithan, että toimistollamme viihtyvät myös silloin tällöin vierailevat toimistokoiramme. 

Kuvaverkko Oy

Kuvaverkko on itsenäisten kuvausliikkeiden perustama ja omistama verkosto, joka on erikoistunut koulukuvauspalvelujen tuottamiseen. Kuvaverkossa työskentelee noin 40 henkilöä vakituisesti. Lisäksi lähes 200 henkilöä työllistyy kausityöhön syksyisin eri puolille Suomea. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri sekä toisiaan arvostava henkilöstö tekemässä työstämme tärkeää jokaiselle kuvattavalle.

Ikuistamme parasta aikaa

Puhelin: 09 3158 4922
Sähköposti: hr@kuvaverkko.fi
Sijainti: Hiomotie 3, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!