osa-aikainen, määräaikainen, sesonki / Manttaalitie 5

Pakkaajia Vantaalle

Hae tähän työpaikkaan

Haemme asiakkaallemme pakkaajia kahteen toimipisteeseen Vantaan Petikkoon sekä Veromieheen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. 

Työ pitää sisällään mm. erilaisten tuote-erien käsittelyä, uudelleen tarroitusta sekä uudelleen pakkausta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, mutta arvostamme aiempaa kokemusta pakkaustyöstä. Toivomme hakijalta ahkeraa ja ripeää asennetta sekä tiimityöskentelykykyä, mutta kykenet tarvittaessa myös itsenäiseen työskentelyyn. 

Työn arvioitu aloitusajankohta on joulukuun aikana ja sesonki jatkuu noin tammikuun puoleenväliin. Työtä on mahdollista tehdä joko kokoaikasena tai keikkana n.2-4 vuoroa per viikko. Kerrothan hakemuksessasi toiveen kuinka palon vuoroja olet valmis tekemään. Sesongin jälkeen on mahdollista jatkaa tarvittaessa töihin kutsuttavana esim. lisätyönä opiskeluiden tai toisen työn ohella. 

Työtä tehdään ammupainotteisesti klo 6.00 - 17.00 välillä. Palkkaus kaupan (varasto) tes mukaan 12,21€/h. 

Kerrothan hakemuksessasi hieman itsestäsi ja aiemmasta työhistoriastasi sekä isona plussana katsomme mikäli liität hakemukseen ansioluettelosi. 

Orientation to this job is also possible in English. Previous work experience in warehouse work is not necessary. A hard-working attitude counts. Send us an application, tell us a little bit about yourself and add your CV. A residence permit is required. 

Työpaikasta lyhyesti

  • Pakkaajia Vantaalle, osa-aikainen, määräaikainen, sesonki
  • SOL Logistiikkapalvelut Oy, Manttaalitie 5
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jesse.rantanen@sol.fi
Sijainti: Manttaalitie 5

Logo

Pakkaajia Vantaalle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!