Kultakuja 1, Kuopio

Pakkaamo-/lähettämötyöntekijä

Hae tähän työpaikkaan

Lumoava Finland Oy on suomalainen perheyritys, jolla on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Vuonna 1942 perustettu, Kuopion Neulamäessä sijaitseva, Lumoava Finland Oy on vahvasti ollut mukana luomassa suomalaista korukulttuuria jo 80 vuoden ajan. Lumoava Finland Oy on tunnettu Lumoava-korusarjastaan ja monipuolisista muista tunnetuista tuotevalikoimistaan. Lumoavalla työskentelee tällä hetkellä yhteensä n. 50 työntekijää, jotka tuovat osaamisen ja merkityksen yrityksen tarinaan. Tutustu tarkemmin: www.lumoavafinland.fi

Nyt etsimme Lumoava Finland Oy:n mahtavaan joukkoon pakkaamo-/lähettämötyöntekijää ainakin aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi kuuluu korujen ja kodin tuotteiden pakkaaminen, myyntitilausten keräily ja lähettäminen, tavaroiden hyllytys ja muut varastotyöt sekä lähetysten valmistelu.

Arvostamme aiempaa logistiikka-alan koulutusta ja/tai kokemusta varastotyöskentelystä. Tärkeintä kuitenkin on, että Sinä olet työntekijänä tiimipelaaja ja osaat työskennellä ripeästi, mutta samalla myös järjestelmällisesti ja tarkasti. Olet innokas oppimaan uutta ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Osaat myös käyttää sujuvasti tietokonetta ja omaat kyvyn omaksua uusia ohjelmia.

Työt alkavat 2.1.2023. Kyseessä on päivätyö, arkisin ma-pe, liukuvalla työajalla. Työtehtävä on kuukausipalkkainen (n. 1870 €/kk) ja tehtävässä noudatetaan jalometallialan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Miten hakuprosessi etenee?  HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Lumoava Finland Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. 

Lisätiedot: Arkisin klo 8-16 Mervi Okkonen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Työpaikasta lyhyesti

 • Pakkaamo-/lähettämötyöntekijä
 • HR Mentor Oy, Kultakuja 1, Kuopio
 • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Tietotekniikan hallinta
 • Sujuva suomen kielen taito

Lisäksi eduksesi on:

 • Tiimityötaito
 • Aktiivinen työskentelyote
 • Kyky oppia uusia taitoja
 • Huolellisuus

Tarjoamme

 • Työntekijänä kuulut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

HR Mentor Oy

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisäpiiri-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja. Tutustu lisää www.hrmentor.fi

Puhelin: 050 555 9128
Sähköposti: info@hrmentor.fi
Sijainti: Kultakuja 1, Kuopio
Logo

Pakkaamo-/lähettämötyöntekijä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!