Palkanlaskija

TIli MOY Bokföringsbyrå Oy Ab
Loviisa
Haku alkaa ja päättyy

Haemme Tili MOY Oy:lle Loviisaan Sinua

PALKANLASKIJA

Tehtävässä vastaat eri kokoisten ja eri toimialojen palkanlaskennasta ja asiakassuhteen ylläpidosta. Tehtäviin voidaan sisällyttää myös muita taloushallinnon tehtäviä, jos sinulla on osaamista niihin. Palkanlaskennassa meillä on käytössä Asteri palkkaohjelma ja lisäksi kirjanpidossa Maestro ja Procounter -ohjelmat. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta palkanlaskennan tehtävissä. Osaat eri toimialojen työehtosopimusten määräykset. Teemme työtämme viihtyisällä toimistolla Loviisan ydinkeskustassa, mutta tässä palkanlaskennan tehtävässä sinulla on perehdytysjakson jälkeen myös etätyömahdollisuus. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Tarjoamme vakinaisen työn osaavassa tiimissä, kilpailukykyisen palkan ja monipuolisen työnkuvan asiakasyritystemme palkanlaskennan parissa.

Mikäli olet kokenut palkanlaskija vailla töitä tai kaipaat muutosta nykyiseen työhön, niin miksi et hakisi Tili MOY:lle? Olemme pieni ja osaava tiimi, arvostamme toistemme ammattitaitoa ja tuemme toisiamme työssä kehittymisessä. Loviisaan on hyvät kulkuyhteyden niin pääkaupunkiseudulta kuin Kotkasta ja Porvoosta. Lisäksi pääset inspiroitumaan idyllisen merenrantakaupungin kauniista maisemista.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Eezy Personnel, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@eezy.fi.

Hae tehtävään lähettämällä CV ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 22.5.2022 osoitteessa www.eezypersonnel.fi. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

TIli MOY Bokföringsbyrå Oy Ab

Tili MOY Bokföringsbyrå Oy Ab on pieni tilitoimisto Loviisassa ja olemme toimineet jo vuodesta 2009 alkaen. Asiakkainamme on pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilta. Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista ja hyvää palvelua. Työ meillä ammattitaitoisessa tiimissä on monipuolista, itsenäistä ja vaihtelevaa. www.tilimoy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!