Palkka-asiantuntija (joustava etätyö)

Lähde mukaan ainutlaatuiseen muutokseen ja laskemaan Hyvinvointialueiden henkilöstön palkkoja!

Etsimme joukkoomme palkka-asiantuntijoita vakinaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Olitpa sitten kokenut konkari tai vasta työurasi alussa oleva noviisi, meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja merkityksellinen työ Suomen suurimmassa julkisomisteisessa talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksessa. Sarastian 900 asiantuntijaa työskentelee joustavasti ympäri Suomea, joten sinäkin voit valintasi mukaan työskennellä missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä.

Palkka-asiantuntijana vastaat kokonaisvaltaisesti sovittujen hyvinvointialueiden henkilökunnan palkanlaskennasta (mm. palkka-ajot, tilitykset, täsmäytykset, asiakaspalvelu) ja siihen liittyvistä henkilöstöhallinnon tehtävistä. Lisäksi osallistut prosessien ja toimintamallien kehittämiseen sekä tarvittaessa erilaisiin projekteihin. 

Edellytämme sinulta

 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia virtuaalitiimissä
 • itseohjautuvuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) tai kokemuksen kautta hankittua osaamista palkkahallinnon tehtävistä
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • tarkkuutta, vastuullisuutta ja halua oppia uutta

Eduksesi katsotaan aiempi palkanlaskennan työkokemus, kunnallisen työehtosopimuksen tuntemus sekä palkanlaskentajärjestelmien osaaminen. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan
 • nykyaikaiset ja kehittyvät järjestelmät
 • mahdollisuuden uralla etenemiseen ja kehittymiseen Sarastia-konsernissa
 • Sarastian kattavat henkilöstöedut, mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lounas-, virike- ja hierontaetu
 • laajan työterveyshuollon
 • joustavat etätyömahdollisuudet ja liukuvan työajan: viikoittainen työaika 36h15min.
 • AVAINTA ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaiset runsaat lomaedut ja työkokemuslisät.

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme. Meillä olet osa kehittyvää, monipuolista ja osaavaa työyhteisöä, jossa avautuu säännöllisesti myös urapolkumahdollisuuksia uusiin tehtäviin.

Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 9.10.2022. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen hakupäivään saakka. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Palvelujohtaja Tommi Hyyryläinen: tommi.hyyrylainen@sarastia.fi

 
 
Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!