Palkka-asiantuntija Palkkapalvelukeskukseen

Etsimme nyt joukkoomme palkka-asiantuntijoita vakinaiseen työsuhteeseen Palkkapalvelukeskukseeen. Me Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme tai kokonaan etänä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Palkkapalvelukeskuksen työtehtävät ovat palkkatuotannon tukitoimintoja eli hoidamme asiakkaiden kela-asioinnin työvaiheita, tuotamme palkkatodistuksia ja suoritamme erinäisiä pienempiä tehtäväkokonaisuuksia Sarastian tiimimallin mukaisesti. Tiimin työtehtävien lisäksi osallistut prosessien ja toimintamallien kehittämiseen sekä tarvittaessa projekteihin. 

Edellytämme sinulta

 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia tiimissä
 • itseohjautuvuutta ja ratkaisukeskeisyyttä
 • asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
 • tehtävään soveltuva koulutus ei ole pakollinen mutta tutkinnosta tai kokemuksesta palkka-/tai taloushallinnon tehtävissä on etua 
 • hyviä tietoteknisiä taitoja
 • tarkkuutta, vastuullisuutta ja halua oppia uutta

Eduksesi katsotaan reipas ja oppimishaluinen asenne ja kiinnostus kehittää prosesseja. Mahdollinen aiempi kokemus Personec, Populus, Mepco/S365 ja Prima palkkajärjestelmistä luetaan hyväksesi. Tiimimme on uusi ja työtavat vielä kehittymässä. Toivommekin että olet ratkaisuhakuinen tiimityöskentelijä, joka haluaa jakaa myös onnistumiset ja uudet oivallukset tiimikavereilleen.

Tarjoamme sinulle

 • mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan
 • kehittyvät järjestelmät
 • uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
 • Sarastian kattavat henkilöstöedut, mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, lounas- ja virike-etu
 • laajan työterveyshuollon
 • joustavat etätyömahdollisuudet

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 31.12.2022. Haastatteluita ja rekrytointeja tehdään jo hakuajan kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Riina Sairio, s-posti: riina.sairio@sarastia.fi,  puh. 050 572 2824.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Helsinki
Logo

Palkka-asiantuntija Palkkapalvelukeskukseen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!