Palkka-asiantuntija

Tehtävänkuvaus

Etsimme joukkoomme palkka-asiantuntijoita vakituisiin työsuhteisiin vahvistamaan nykyisiä tiimejämme. Palkka-asiantuntijoita kaivataan Lapin sekä Satakunnan alueen tiimeihin, mutta Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten voit työskennellä missä tahansa toimipisteessämme tai kokonaan etänä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 

Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakasyritysten henkilökunnan palkanlaskennasta (mm. palkka-ajot, tilitykset, täsmäytykset, asiakaspalvelu) ja siihen liittyvistä henkilöstöhallinnon tehtävistä Sarastian tiimimallin mukaisesti. Lisäksi osallistut prosessien ja toimintamallien kehittämiseen sekä tarvittaessa projekteihin. 
 

Edellytämme sinulta

  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia tiimissä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) ja vastaavaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • tarkkuutta, vastuullisuutta ja halua oppia uutta

Eduksesi katsotaan aiempi palkanlaskennan työkokemus, kunnallisen työehtosopimuksen tuntemus sekä Personec -järjestelmän osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta nuorempien kollegoidesi perehdyttämiseen sekä kouluttamiseen. 

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan sekä sisäiseen toimintaympäristöön
  • kehittyvät järjestelmät
  • uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
  • Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan
  • hyvät etätyömahdollisuudet

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Holck, s-posti: heidi.holck@sarastia.fi,  puh. 0401313068

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Sijainti: Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!