Palkka- ja taloushallinnon asiantuntija

 

Etsimme nyt Nammo Lapua Oy:n Lapuan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen

 

PALKKA- JA TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA

 

Tehtävässä hoidat nimettyjen henkilöstöryhmien palkkahallinnon ja kehität sen prosesseja. Hoidat palkkojen kirjaukset ja täsmäytykset kirjanpitoon sekä tarkistat matkalaskut ja hoidat Kelan korvaushakemukset. Toimit palkka- ja matkalaskujärjestelmien pääkäyttäjänä. Toimit osana taloushallintotiimiä ostoreskontraan ja kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja työkokemusta vastaavista palkkahallinnon tehtävistä. Kokemus kirjanpitotehtävistä on eduksi. TES-tuntemus ja tulkintakokemus sekä työlainsäädännön osaaminen ovat osa ammattitaitoasi. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot, olet tarkka ja huolellinen sekä toimit vastuullisesti. Sinulla on intoa ja oma-aloitteisuutta kehittää ja oppia uutta. Englannin kielen taito on tehtävässä tarpeen, sillä osa järjestelmistä on englanninkielisiä.

 

Tarjoamme Sinulle itsenäisen tehtävän mukavassa tiimissä vakavaraisessa ja kansainvälisessä yrityksessä.

 

Lisätietoja ja kysymyksiin vastaa henkilöstöjohtaja Sirpaliisa Jussila puh. 050 5811726 tai Eezy Personnelin seniorikonsultti Tero Hassinen, puh. 050 388 3039.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 27.6.2022 mennessä www.eezypersonnel.fi -sivujen kautta.

 

Haku alkaa ja päättyy

Nammo Lapua Oy

Nammo-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 85 milj. euroa ja työntekijöitä 350.

Nammo Lapua Oy:n Lapuan tehdas kehittää ja valmistaa pienkaliiperisia luoteja, hylsyjä ja patruunoita. Tehtaalla työskentelee n. 200 henkilöä.

Lapua®-tuotteet tunnetaan maailmalla tarkkuudesta ja menestyksestä ampumakilpailuissa. Loppukäyttäjiemme ovat urheiluampujat, metsästäjät, ja viranomaiset. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikka, Eurooppa ja Pohjoismaat.

Sijainti: Lapua
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!