Palkkakäynnistysihminen (Mepco), Tampere, Helsinki, Pori, Oulu, Turku

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Siksi etsimme nyt palkkakäynnistysihmistä Mepco-tiimiimme järjestelmälliseksi järjestelmäihmiseksi. Nuottikorvaa ei käynnistyksissä kaivata, mutta saat silti palkkapumpun soittamaan samaa säveltä.

Mikä homma?

Mepco HRM on sinulle tuttu. Kyseessä on tietenkin asiakkaidemme ja oman palkkapalvelumme tärkein työkalu ja tahtipuikko. Mepco-tiimimme on yksi yhtenäinen orkesteri, jonka ykkösprio on viritellä systeemi soittamaan palkanlaskennan sulosäveliä duurissa.

Soolosi voit säästää – täällä tehdään töitä tiiminä. Tehtäväsi tiimissä on pilkkoa asiakkaan palkanlaskenta palasiksi ja muotoilla uudet prosessit ja parametrit. Ratkaisuja rakennetaan sekä asiakaskohtaisiin toimituksiin että oman ulkoistuspalvelumme iloksi.

Työskentelemme tiiminä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Toisin sanoen, tuotamme tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Manuaalisten vaiheiden ja paperipinojen jäädessä pois pöydältäsi, vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi ja muihin merkityksellisiin töihin. Kuten nyt vaikka juuri asiakkaiden auttamiseen (ja kahvitaukoihin).

Olemme viidellä paikkakunnalla yksi tiimi ja kaikki työkaverit ovat täppäyksen päässä. Tukenasi on siis 170 hengen yhteisöohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella, Porissa, Oulussa ja Turussa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme palkkakäynnistäjäksi ihmistä, joka on tehnyt jo vähintään yhtä paljon virheitä kuin me – ja oppinut niistä. Tärkeintä on taitaa palkanlaskennan prosessit ja projektien läpiviennit, mutta ei tietenkään haittaa, jos Mepco HRM:n syväosaamisen lisäksi hallussasi on myös muut liitännäiset toiminnallisuudet: Mepco Web, HR-ominaisuudet ja -prosessit, Kirjaamo sekä integraatiohommat.

Manuaalisten manööverien automatisointi on sulosävel sinulle ja suhtaudut sujuvasti robotteihin. Ovathan ne täällä tekemässä työstäsi sekä asiakkaamme hommista helpompaa.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. ihmistemme hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen ja vastuullisuuteen​. Sinä päätät sekä sävellät omia työpäiviäsi. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Näin haet integratalaiseksi

Tiedetään, polttelee päästä tämän päivän palkkapuuhien pariin, mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 31.7. klo 23:59 mennessä.

Starttaat tehtävässä pikimmiten syksyllä (Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…). Palkkahaitari tehtävään on ~3 400–4 200 €, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Tehtävästä lisätietoa antaa Tiina Reiman 050 343 8714. Tiina vastaa tiedusteluihin (tai puhelimeen) lomakaudesta johtuen 27.6. alkaen.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254. Rekrytoijatkin lomailevat, joten 11.7.–24.7. välisenä aikana rekrytointiprosessi ei valitettavasti etene. Tiedusteluihin vastataan heti lomien jälkeen 🏖

 

* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.

Avainsanat: Palkkakäynnistys, Mepco, järjestelmäasiantuntija, HR-järjestelmäasiantuntija, Mepco-asiantuntija

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!