Palkkakirjanpitäjä

Tehtävänkuvaus

Haemme nyt joukkoomme palkkakirjanpitäjiä vakinaiseen työsuhteeseen. Voit työskennellä missä Sarastian toimipisteessä tahansa tai kokonaan etänä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakasyritysten palkkakirjanpidosta (palkkojen osalta tulos- ja tasetilien täsmäytys sekä tase-erittelyiden laadinta, erojen selvittely ja virheellisten tietojen korjaaminen) ja tulorekisteritäsmäytyksistä sekä näihin tehtäviin liittyvistä muista henkilöstöhallinnon tehtävistä Sarastian tiimimallin mukaisesti. Lisäksi osallistut prosessien ja toimintamallien kehittämiseen sekä tarvittaessa projekteihin. 
 

Edellytämme sinulta

  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia virtuaalitiimissä
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) ja vastaavaa kokemusta palkka- tai taloushallinnon tehtävistä
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • tarkkuutta, vastuullisuutta ja halua oppia uutta

Eduksesi katsotaan aiempi palkanlaskennan tai kirjanpidon työkokemus, kunnallisen työehtosopimuksen tuntemus sekä Populus-järjestelmän osaaminen. Tiimimme on uusi ja työtavat kehittyvät jatkuvasti. Toivommekin että olet ratkaisuhakuinen tiimityöskentelijä, joka haluaa jakaa myös onnistumiset ja uudet oivallukset tiimikavereilleen.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden vaikuttaa työn tekemisen tapaan 
  • kehittyvät järjestelmät
  • uralla etenemisen ja kehittymisen Sarastia Oy:n palveluksessa
  • Sarastian kattavat henkilöstöedut sekä kilpailukykyisen palkan

Meillä Sarastiassa on vahva porukkahenki ja yhteinen tavoite onnistua. Ratkaisemme yhdessä ongelmat ja autamme toinen toisiamme.

Laitathan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 12.2.2023. Rekrytointeja voidaan tehdä jo hakuajan kuluessa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Säkkinen,  s-posti: marja.sakkinen@sarastia.fi 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Sijainti: Helsinki
Logo

Palkkakirjanpitäjä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!