Palkkapalveluasiantuntija, Tampere, Pori, Turku, Oulu

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Meillä ei keskitietä kuljeta, vaan tapana on tehdä asiat toimivasti toisin. Jopa palkkapalvelut. Siksi etsimme Tampereen (moro!), Oulun (onko kauramaitua?), Turun (laiteta tähä se jokivitsi vaik...) tai Porin tiimiimme nyt enempi (kyllä, kuulemma se on sana) palkkapalveluasiantuntijoita. Voit hakea palkansaajaksi meille jo pelkästään parin parren perusteella, mutta seuraavassa tarjoilemme työnhakusi tueksi tärppejä tulevaisuuden palkanlaskennasta.

Mikä homma? 

Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua perinteistä poiketen. Parhaalla ei tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmisiähän tässä ollaan). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Räjäytämme jo nyt paperit pöydältäsi. Manuaalisten vaiheiden väistyttyä vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen. Päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Porissa, Oulussa ja Turussa. Tukenasi on 170 ihmisen yhteisöohjautuva asiantuntijajoukko ja kaikki työkaverisi ovat täppäyksen päässä.

Etätöitä olemme tehneet jo 13 vuotta. Silloin tällöin työ edellyttää myös lähityöskentelyä sekä kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta mitä nyt moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä positiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi ✨on✨ meillä hyvä tyyppi.

Mepco HRM:n ja palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin esittelemme myös työkavereinasi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Payroll specialistin työkokemuksesta tuskin on haittaa. Asiakkaillemme sovelletaan myös monia eri työehtosopimuksia, joten TES-osaamisesta on etua. Papukaijamerkkiä pannaan AVAINTES-osaamisesta sekä ja Mepco Pro -kokemuksesta.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on itkettävän ihmeellisiä työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. työn merkityksellisyyteen, hyvinvointiin, yhdenvertaisuuteen ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – joko työsuhdepolkupyörällä tai ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Palkkahaitari tehtävään on ~2 700–3 200€, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä aiemmasta kokemuksesta.

Näin haet integratalaiseksi

Tiedetään, polttelee päästä tämän päivän palkkapuuhien pariin, mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme, TikTokissa rekrytiimiimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 31.7. klo 23:59 mennessä.

Starttaat tehtävässä pikimmiten (Palkkapussin startista taas emme koskaan mene takuuseen).

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat Eveliina Tuokkolaeveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254. Rekrytoijatkin lomailevat, joten 11.7.–24.7. välisenä aikana rekrytointiprosessi ei valitettavasti etene. Tiedusteluihin vastataan heti lomien jälkeen 🏖


*Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.


Avainsanat: palkanlaskija, palkka-asiantuntija, palkkahallinto, palkanlaskenta

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Tutustu rekrytiimiimme myös TikTokissa!

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!