Palkkapalveluasiantuntijoita

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta. Asuks Turus vai Turkkuses? Vitsivitsi. Meillä on tapana tehdä HR-hommat toimivasti toisin. Etsimme Turkuun avattavaan toimipisteeseemme palkkapalveluasiantuntijoita. Tee ittes tykö ja hae palkansaajaksi meille jo pelkästään tämän tiedon perusteella, tai lue liuta lisätietoa hoksnokkas houkuttamiseks.

Mimmone homma?

Meillä ei keskitietä kuljeta, vaan tapana on tallata näitä polkuja tehden työt toimivasti toisin. Rakennamme Suomen parasta palkkapalvelua perinteistä poiketen. Parhaalla ei tarkoiteta täydellistä (eikä edes virheetöntä – ihmissi täsä vaa ollaa). Palveluasenteeltaan palkkahallintomme on kuitenkin parhaasta päästä.

Ai kui? Koska työskentelemme tiiminä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on tehdä palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitäänUurramme uraa karsimalla kuraa, eli räjäytämme paperit pöydiltä ja teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Jotta jokainen voisi keskittyä omaan osaamiseensa. Ja muihin merkityksellisiin töihin, kuten asiakkaiden auttamiseen, toiminnan kehittämiseen tai vaikka vapaaehtoistyöhön työajalla. Ja kaffepausseihi (kaffeli ja koffeli ovat kuulemma eri asioita…).

Päätyösi on pitää asiakkaidemme palkkaprosessit pyörimässä ja palvella heitä kaikenlaisissa palkkakysymyksissä. Tukenasi on 150 ihmisen yhteisöohjautuva joukko yhteisellä HR:n hiekkalaatikolla.

Ei aiot heti flytät (eli lähte tois pual jokke) vaa laiteta taloks Logomoho ihan pysyväste. Et simmottis. Kerro tästä tehtävästä toki kaverillekin, sillä tavoitteenamme on löytää sinulle kerralla useampi kokenut kollega.

Työ edellyttää silloin tällöin myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Kummone mun sit tarttis olla?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Mepcon ja palkanlaskennan perusprosesseja automatisoivan robotin esittelemme myös työkavereinasi. Jos nyt ette sattuisi jo olemaan ”olek sääki viäl henkis” -tason tuttuja entuudestaan. Pelkkä kybertyö tämä ei kuitenkaan ole: aiempi kokemus perinteisestä palkanlaskennasta on välttämätöntä ja sydämen sivistystäkin tarvitaan.

Payroll Specialistin työkokemuksesta tuskin on haittaa. Asiakkaillemme sovelletaan lisäksi monia eri työehtosopimuksia ja TES-osaamisesta on etua.

Kui mää sit teil tulisi?

Integrata on nyt neljällä paikkakunnalla – Tampereella, Helsingissä, Porissa ja Oulussa – yksi 150 ihmisen tiimi. Yhteisölliset toimipisteemme sijaitsevat kaupunkikeskustoissa. Etätyötä olemme tehneet jo perustamisvuodesta 2008.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Integratalaisena opit, että ”mä joka päivä töitä teen” on totisesti vain Matin ja Tepon ikivihreä. Meillä pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja humaanilla huolenpidon mallilla:

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Onhan kaiken takana ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Myös asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. Suomen parhaan työpaikan sekä yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Meillä ei myöskään ole ollenkaan esihenkilöitä. Eikä johtokaan lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä (et tul sääki ny tommottis vaa). Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluaisiks jo hakke? Mukku nämäki olis viäl hyvä lukke:

Nysse tulee! Näin haet turkulaiseksi integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.8.2021 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Sinun on tarkoitus startata työskentely Turussa (tai missä ikinä oletkin) esimerkiksi elokuussa 2021. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Haastattele meitä!

Voit myös haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580. Vastaamme tiedusteluihin (tai puhelimeen) lomakaudesta johtuen 19.7. alkaen.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa 19.7. alkaen Eveliina Tuokkolaeveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.
 

Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.
 

Avainsanat: palkanlaskija, palkka-asiantuntija, palkkahallinto, palkanlaskenta

 

Hae tehtävään

Haku alkaa ja päättyy

Integrata Oy

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Sijainti: Turku
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!