Palveluasiantuntija Turkuun

 

Palveluasiantuntija Turkuun

 

Toimintamme laajentuessa haemme kasvavaan joukkoomme Turkuun palveluasiantuntijoita, joiden kanssa asiakkaiden on helppo ja kiva asioida.

Tarjoamme vaihtelevan monikanavaisen asiakaspalvelutyön osaavien ja mukavien tiimikavereiden rinnalla.

Palveluasiantuntijana vastaat asiakasyritystemme asiakkaiden palvelemisesta maksamiseen liittyvissä asioissa puhelimessa ja sähköisissä kanavissamme. Asiakkaiden neuvominen ja heille tilanteeseen sopivan ratkaisun tarjoaminen on arkeasi.

 

 

Haemme erityisesti:

Hyvällä asenteella varustettua palveluasiantuntijaa – kuuntelet asiakasta ja autat häntä löytämään ne hänelle sopivimmat ratkaisut.

  • Olet asiakaslähtöinen ja saat hyvää fiilistä asiakaskohtaamisista.
  • Suhtaudut työhösi tavoitteellisesti ja haluat kehittää osaamistasi
  • Olet sanavalmis ja ratkaisukeskeinen
  • Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvää pelisilmää.

 

Sinun ei tarvitse olla valmis asiakaspalvelun tai luotonhallinta-alan ammattilainen, vaan tärkeintä on aito halu kehittyä ja kasvaa tulevaisuuden palveluasiantuntijaksi. Ura- tai koulutustaustaasi enemmän merkitsee oikea asenne. Saat meiltä hyvän perehdytyksen sekä jatkuvaa koulutusta ja valmennusta osaamisesi kasvattamiseksi.

Työkielesi on suomi, mutta arvostamme myös ruotsin ja englannin kielen osaamista.

 

 

Kun valitset Lowellin uudeksi työantajaksi, saat:

  • Mielekkään ja monimuotoisen työyhteisön, sekä merkitykselliset työtehtävät.
  • Rennon työilmapiirin, jossa viihdytään ja kannustetaan toisia, jokainen saa olla aidosti oma itsensä.
  • Avoimen ja reilun työnantajan, joka tarjoaa hyvät henkilöstöedut ja joustavat työn tekemisen mahdollisuudet.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

 

Työ on asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaista vuorotyötä, palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin klo. 8–20 ja lauantaisin 10–15. Omiin työvuoroihin voi vaikuttaa laajasti ja etätyön tekeminen on mahdollista, kun työtehtävät sujuvat itsenäisesti.

 

Työsuhteen alussa peruspalkkasi on 2240–2687 euroa aiemmasta työkokemuksesta riippuen. Lisäksi maksamme palkan päälle ruokarahan/lounasedun ja yrityksen tulokseen sekä henkilökohtaiseen työsuoritukseen sidotun vuosibonuksen. Osaamisen karttuessa voit saada myös tehtävään ja suoritukseen perustuvia henkilökohtaisia lisiä osaksi kuukausipalkkaasi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja haemme täyttä työaikaa tekeviä (37,5 h /vko) henkilöitä.  Työsuhde solmitaan Lowell Suomen kanssa ja Eezy Personnel toimii rekrytoinnissa rekrytointikumppanina.

 

Hae tehtävään mukaan jo tänään sivulla olevasta linkistä tai ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Työt alkavat sopimuksen mukaan touko/kesäkuun aikana.

Hae tätä työpaikkaa!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.4. alkaen Henna Pöri-Myllyniemi numerosta 044 767 1365 tai henna.pori@eezy.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Lowell Suomi Oy

Lowell Suomi Oy on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta.

Palveluksessamme on Suomessa 450 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain.

Olemme osa Lowell Groupia, Euroopan toiseksi suurinta luotonhallintayhtiötä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Tuotamme suomalaisille yrityksille palveluja ja toimialakohtaisia ratkaisuja laskutukseen, perintään ja luottopäätöksentekoon. Lue lisää www.lowell.fi

Sijainti: Turku
Logo

Palveluasiantuntija Turkuun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!