Palveluasiantuntija

Suomen Kuntaperintä Oy etsii Lahden toimipisteeseen asiakaspalvelulähtöistä palveluasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluasiantuntijan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä muut mahdolliset työnantajan erikseen osoittamat työtehtävät.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa kielitaitoa (suomi, englanti, ruotsi), nopeaa oppimis-/omaksumiskykyä sekä hyviä neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitoja niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Odotamme myös reipasta työotetta sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Arvostamme aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle: 

  • Mukavan työyhteisön dynaamisessa yrityksessä
  • Joustavan työympäristön
  • Kattavat henkilöstöedut
  • Asiantuntevan tiimin tuen

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa tiiminvetäjä Piritta Myllypuro, puh. 050 536 2598, piritta.myllypuro@kuntaperinta.fi sekä tiiminvetäjä Minna Saarinen, puh. 044 018 2383, minna.saarinen@kuntaperinta.fi. Lisätiedot puhelimitse arkisin klo 9-11.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Suomen Kuntaperintä Oy

Puhelin: 020 639 9430
Sähköposti: perinta@kuntaperinta.fi
Sijainti: Lahti

Suomen Kuntaperintä on täysin kotimainen perintäyritys, joka on erikoistunut auttamaan kuntia, sairaanhoitopiirejä ja muita sotetoimijoita sekä julkisomisteisia yrityksiä perintäpalveluiden toteuttamisessa.

Missiomme on tehdä perintää kaikkien parhaaksi. Autamme asiakkaitamme tulouttamaan saatavansa takaisin tehokkaasti, mutta kuntalaisten näkökulmasta inhimillisesti ja vastuullisesti. Me ahkeroimme työssämme, jotta löydämme keinot päästä eteenpäin kaikkien osapuolten kannalta parhaaseen lopputulokseen. Lempeällä, mutta napakalla otteella.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!