Palveluasiantuntija (joustava etätyö)

Palveluasiantuntija

Sarastia Oy:n asiakaspalvelu toimii palkansaajien ja kuntalaisten ensimmäisenä yhteydenottopisteenä, jossa ratkaistaan 1 asteen palvelupyyntöjä. Valtakunnallinen asiakaspalvelu vastaanottaa kuukausittain noin 10000 puhelua ja 12000 sähköistä palvelupyyntöä.

 

Tehtävänkuvaus

Haemme Sarastia Oy:n valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön palveluasiantuntijoita vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten töitä voit tehdä missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! 

 

Työtehtäviisi kuuluu 

Palveluasiantuntijana työskentelet Sarastian Contact Centerissä henkilöstö- ja taloushallinnon sekä käyttöoikeuksien hallinnan tiimeissä suorittaen erilaisia toimeksiantoja kasvavan asiakaskunnan sekä vahvojen henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisten parissa. Työ sisältää asiakkaiden neuvontaa monikanavaisesti niin puhelimitse kuin sähköisen palvelupyyntöjärjestelmänkin kautta sekä talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien käyttöoikeuksien hallintaa. 

 

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta asiakaspalvelun tai palkka- ja taloushallinnon tehtävistä. Aiempi kokemus järjestelmien käyttöoikeuksien hallinnasta luetaan myös eduksi. Sinulta löytyy erinomainen asiakaspalveluasenne sekä kyky toimia paineen alla ilman, että asiakaspalvelun laatu kärsii. Toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä, myös etäyhteyksien avulla. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja tarkka sekä teet työsi vastuullisesti ja innostut uuden oppimisesta. Edellytämme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä toimia useissa tietojärjestelmissä yhtäaikaisesti. Eduksi katsomme hyvän ruotsin- ja englannin kielen taidon.

 

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle monipuolisen asiakaspalvelutehtävän talous- ja henkilöstöhallinnon tehtävien ja niihin liittyvien järjestelmien parissa. Pääset osaksi ammattitaitoista ja energistä työyhteisöä, jossa työtä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä. Koulutamme sinut kaikkiin työtehtäviisi ja tässä tehtävässä sinulla on erinomainen mahdollisuus kasvattaa osaamistasi henkilöstö- ja taloushallinnon palvelutuotannon prosessien ja sovellusten asiantuntijatehtäviin. Käyttöösi saat kehittyvät järjestelmät, jotka mahdollistavat myös etätyöskentelyn.

Sarastiassa asiakas on kaiken keskiössä ja töitä tehdään hyvällä yhteishengellä asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Haasteet ratkaistaan yhdessä toinen toisia auttaen.  

 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Asiakaspalvelupäällikkö Henna Juntunen: henna.juntunen@sarastia.fi

 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 23.10.2022 mennessä.

Mikäli olet aiemmin tänä syksynä hakenut meille palveluasiantuntijan tehtävään, niin sinun ei tarvitse laittaa meille uutta hakemusta, sillä aiempi hakemuksesi on edelleen voimassa.


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu aina soveltuvuusarviointi tai kykytestaus.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Toinen Linja 14, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!