Palveluinsinööri, linjasaneeraus

"Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme."

Tule mukaan Firan asukaspalvelutiimiin! Asukaspalvelutiimimme palvelee jo noin tuhatta asukasta ja osakasta vuosittain. Haemme nyt tiimiimme uutta palveluinsinööriä putkiremonttiliiketoiminnan puolelle.

Palveluinsinöörinä palvelet putkiremonttikohteiden osakkaita yhdessä työmaan ja muun asukaspalvelutiimin kanssa. Työpäivääsi kuuluu esimerkiksi seuraavanlaisia töitä:

  • Huoneistokohtaisten aloituskatselmuksien pitäminen
  • Lisä- ja muutostyötarjousten tekeminen osakkaille ja huoneistokohtaisten remonttien laajuudesta sopiminen osakkaiden kanssa
  • Huoneistokohtaisten remonttisuunnitelmien laatiminen: lisä- ja muutostöiden teknisen toteutettavuuden selvittäminen, sähkökuvan ja 3D-kylpyhuonekuvan piirtäminen sekä tuotevalintojen ja työmaan työohjeiden viimeistely
  • Asukastilaisuuksissa (infoillat) asukaspalveluiden ja huoneistoremonttien esittely

Palveluinsinöörin työssä tarvitset:

  • Positiivista asiakaspalveluasennetta ja myyntitaitoja
  • Reipasta, oma-aloitteista otetta tehtävien hoidossa
  • Kykyä hahmottaa remontin tekninen toteutettavuus
  • Tuotetuntemusta materiaaleista ja kalusteista
  • Huolellisuutta ja sujuvuutta yksityiskohtaisen remonttisuunnitelman yksityiskohtaisten tarjousten ja kuvien laatimisessa
  • Odotamme sinulta rakennusalan tai pintakäsittelytekniikan koulutusta (AMK). Aiempi kokemus palveluinsinöörin tai työmaainsinöörin tehtävistä katsotaan eduksi. Koulutamme työssä käytettäviin ohjelmiin.

Kutsumme sinut mukaan rakennusalan huippujengiin, jossa ravistellaan rakennusalaa yhdistämällä digitaalisuus ja yhdessä tekeminen. Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen – koteihin ja rakennettuun ympäristöön. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: johtaja Sami Kokkonen p. 0400 204250, palvelupäällikkö Taina Parikka p. 0400 355542.  

Haethan tehtävään pikaisesti luomalla profiili rekrytointijärjestelmäämme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Työsuhde-edut

Firalla huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, viihtyvyydestä ja turvallisuudesta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen mm. Fira Akatemiassa. Me Firalla autamme tarvittaessa pääkaupunkiseudulle muutossa. Ensimmäiselle kahdelle kuukaudelle on mahdollista saada majoitus Firan kustantamana, näin saat aikaa oman kodin etsimiselle. 

Fira

”Olemme merkittävä rakentaja pääkaupunkiseudulla ja konsernimme liikevaihto oli 250 milj. € vuonna 2020. Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Ota yhteyttä:

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!