Palvelujohtaja

Haluatko tehdä oikeasti merkityksellistä työtä ja olla mukana parantamassa tuhansien ihmisten elämänlaatua? Kuntoutuspalvelut-liiketoimintayksikköömme kasvaa kovaa vauhtia ja etsimme nyt vahvistusta Pohjois-Suomen terapiapalveluista vastaavasta

PALVELUJOHTAJASTA

 

Mitä tarjoamme?

Coronaria Kuntoutuspalvelut on täysin kotimainen terveyspalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä kuntoutuskursseja yli sadassa toimipisteessä ympäri Suomen. Oma toimipisteesi sijaitsee fyysisesti Oulussa, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä työtä myös etänä. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavalla toimialla, jossa vauhti ei lopu kesken!

Yhtenä Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon toimijoista meillä on tarjota suuren konsernin henkilöstöedut sekä joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen. Kasvukonsernistamme löytyy mielenkiintoisia etenemis- ja kehittymismahdollisuuksia: toimistojemme käytävillä voitkin kuulla mainioita urapolkutarinoita henkilöstöltämme.

Palvelujohtajana olet avainroolissa vaikuttamassa kuntoutuspalveluiden tulevaisuuteen ja henkilöstömme tyytyväisyyteen. Tiimimme on täynnä hauskoja ja innovoivia henkilöitä, joista jokainen toivoo ja haluaa, että menestyt työssäsi. Lämpimästi tervetuloa joukkoon!

 

Mistä vastaat?

Palvelujohtajan roolissa vastaat Pohjois-Suomen terapiapalveluissa seuraavista kokonaisuuksista:

  • Oman vastuualueesi kannattavuus ja kasvu yhdessä liiketoiminnan kanssa. Alueesi, joka koostuu mm. fysio-, puhe- ja toimintaterapian palveluiden sekä psykologisten palveluiden palvelutuotannosta, liikevaihto pyörii noin 16 miljoonassa eurossa
  • Vastuualueesi strategiset linjaukset
  • Esihenkilötyö ja johtaminen: Organisaatiossasi työskentelee noin 250 henkilöä. Toimit esihenkilönä oman alueesi toimipisteiden päälliköille (noin 10 henkilöä). Tukenasi toimivat myös eri palveluiden tuotepäälliköt, jotka vastaavat alueesi palvelutuotteisiin liittyvästä substanssin kehittämisestä ja kuntoutustyön prosesseista
  • Palvelutuotantomme prosessien mukainen toiminta sekä parhaiden käytänteiden jalkauttaminen koko kuntoutuspalveluiden käyttöön
  • Toimintatapojen ja tilaajiemme palvelukuvauksen mukaisten prosessien toteutuminen toimipisteissämme

Tehtävässäsi raportoit liiketoiminta-alueen johtajalle.

 

Mitä odotamme?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, joka tuntee kuntoutustoimialaa entuudestaan. Meillä Coronariassa laatu on sydämen asia, ja odotamme, että myös sinä haluat kehittää alan parhaita palveluita asiakkaidemme tarpeista lähtien. Toivomme sinulta kykyä haastaa toimintatapojamme sekä intohimoa ja osaamista mahdollistaa terapiapalveluidemme edelläkävijyys markkinassa. Palvelujohtajana sinulla on iso vaikutus siihen, että henkilöstömme voi tuottaa laadukkaita palveluita hyvällä fiiliksellä asiakkaillemme.

Odotamme tulevalta palvelujohtajaltamme myös kaupallista osaamista. Takataskustasi on hyvä löytyä liiketoiminnan numerotuntemusta sekä kokemusta esihenkilötyöstä ja johtamisesta. Palvelujohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi kattavien verkostojen luomista niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiin, joten nautit erilaisissa yhteistyö- ja vuorovaikutustilanteissa toimimisesta. Asenteeltasi olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen sekä positiivisesti työntekoon suhtautuva.  

 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Lehtola (050 439 6876, marko.lehtola@coronaria.fi). Marko on tavoitettavissa 21.6. klo 12-14 ja 23.6. klo 12-14.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme keskustelut tehtävästä jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 1.7.2022.  

https://ats.talentadore.com/apply/palvelujohtaja/ZnENk8

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Saaristonkatu 22, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!