Palveluneuvoja, Kiertokapula Oy

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on yli 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja markkinoiden tarpeisiin.

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi

Meillä on nyt haussa Hyvinkään Kapulan toimipisteeseemme reipas, tarkka ja asiakaspalveluhenkinen

PALVELUNEUVOJA

Työsuhde on määräaikainen ajalle arvion mukaan vuoden 2021 loppuun asti. Aloitus mahdollisuus mielellään 2.8. Huomioithan, että Kapulan toimipisteellemme ei ole toimivia julkisia kulkuyhteyksiä.

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Palveluneuvojan tehtävä on monipuolinen asiakaspalvelurooli, jossa työskentelet aluksi ajohallinnan kuljettajien asiakaspalveluilmoitusten parissa. Tehtäviin kuuluu kiinteistöjen jäteastiatyhjennystapahtumiin liittyvien kuljettajailmoitusten kuittaus ajohallintajärjestelmässä sekä siihen liittyvä asiakastiedottaminen ja tapahtumien korjaus asiakashallintajärjestelmässä. Osaamisen karttuessa työtehtävät laajenevat koskemaan myös asiakaspalvelua ja tulet vastaamaan asiakkaiden sähköposteihin ja puheluihin. Palveluneuvojana ylläpidät myös asiakashallintajärjestelmän tietoja ja vastaat mm. asiakkuuksien perustamisesta, lopettamisesta sekä palvelutietojen päivittämisestä järjestelmään.

Millaista osaajaa etsimme? Odotamme sinulta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet järjestelmällinen, tarkka ja huolellinen. Olet joustava etkä hätkähdä sitä, että työtehtävät saattavat joskus vaihtua lennosta. Sinulla on hyvät tietotekniikan perustaidot ja käytät sujuvasti Office-ohjelmia.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen työn, jossa päivät eivät toista toisiaan. Me Kiertokapulalla välitämme työntekijöistämme ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavan ja kehittävän työyhteisön.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen pikaisesti ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen vuoden 2021 loppuun asti

Kiertokapula Oy

Sijainti: Kapulasillantie 2, 05880 Hyvinkää
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!