Palveluneuvoja

Haemme palveluneuvojaa keikkalaiseksi, tarvittaessa työhön kutsuttavaan työsuhteeseen Pihlajalinna Hämeenkyrön, Ikaalisten, Parkanon ja Kankaanpään toimipisteeseen. 

Monipuolinen lääkärikeskuksen asiakaspalvelutehtävä sisältää ajanvaraustoimintaa, laskuttamista ja asiakkaiden opastusta palvelupisteellä ja puhelimessa, lisäksi lääkärin avustamista sekä laboratoriotyötä. Palveluneuvojana olet Pihlajalinnan kasvot ja tuotat laadukasta asiakaspalvelua konsernin arvojen mukaisesti. Työhön sisältyvä vuorovaikutus ja yhteistyö eri tahojen kanssa on aloitteellisuutta vaativaa, ja sen tarkoituksena on mahdollistaa lääkärikeskuksen päivittäisen toiminnan sujuvuus. Työ on keikkatyötä ja koulutusvaatimus on lähihoitaja.

Nämä auttavat sinua menestymään tehtävässä:

  • myönteinen palveluasenne
  • kyky tuottaa paras asiakaskokemus kiireenkin keskellä
  • terveydenhuoltoalan koulutus 
  • terveydenhuoltoalan kokemus
  • sujuvat vuorovaikutus- ja työelämätaidot

Tarjoamme sinulle  mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen sekä kannustavan tiimin tuen. Keikkatyössä saat sovitella työmäärän juuri sinulle sopivaksi

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan tp tesiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Laura Kaperi, laura.kaperi@pihlajalinna.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Sijainti: Kehräsaari B, Tampere
Logo

Palveluneuvoja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!