Vakituinen työ

Palvelupäällikkö, viherala / Plantane Oy

Hae tätä työpaikkaa

Plantane Oy, www.plantane.fi, on kotimainen pääkaupunkiseudulla toimiva viheralan yritys. Tarjoamme yli 20 vuoden kokemuksella yritysasiakkaille laajasti vihersisustamista ja piha-alueiden viherpalveluja.

 

Onko sinulla viheralan asiantuntemusta sekä esihenkilökokemusta ja haluaisit yhdistää näitä? Siinä tapauksessa tämä voi olla sinulle loistava mahdollisuus!

Plantane kasvaa ja kehittyy ja haemme täysin uuteen positioon Palvelupäällikköä, Espoon Laajalahdessa sijaitsevaan toimistoomme.

 

Tehtävä:

Palvelupäällikkönä johdat omaa tiimiäsi, joka koostuu seitsemästä vakituisesta viheralan huippuasiantuntijasta ja muutamasta kausityöntekijästä. Teet heidän viikkotyösuunnitelmansa, toimit tukena heidän jokapäiväisessä työssään ja varmistat, että asiakkaidemme kasvit hoidetaan sovitusti ja ajallaan. Meillä on laaja, lojaali asiakaskunta ja paljon tunnettuja, mielenkiintoisia kohteita. Teet tiiviisti yhteistyötä kaikkien asiakkaidemme kanssa - sovit heidän kanssaan kasvien huoltokäynneistä ja käyt myös itse tapaamassa asiakkaitamme säännöllisin väliajoin. Tämän lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajamme ja projektivastaavamme kanssa uusien projektien ja asiakkuuksien aloituksissa. Tässä tehtävässä raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

 

Haemme:

Tässä tehtävässä toimit meille erittäin tärkeässä roolissa ja vahvana linkkinä tiimisi, asiakkaidemme ja johtomme välillä. Näin ollen toivomme saavamme joukkoomme oma-aloitteisen ja positiivisen henkilön, jolla on viheralan- ja esihenkilökokemusta. Toivomme myös, että sinulla on järjestelmällinen ja ammattimainen lähestymistapa työhösi sekä hyvät ihmissuhdetaidot. Lisäksi tämä tehtävä edellyttää:

  • Viheralan koulutusta, esimerkiksi puutarhuri tai hortonomi
  • Vahvaa ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä
  • Erinomaista organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
  • Ennakoivaa otetta työhön ja suunnittelulähtöistä ajattelutapaa
  • Halua oppia ja kehittyä kanssamme

Tässä tehtävässä tarvitset B-luokan ajokorttia ja oman auton.

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän arvostetussa, kasvavassa ja kehittyvässä viheralan yrityksessä. Saat laajan perehdytyksen tehtävään ja koko sitoutuneen henkilökuntamme ja johtomme vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.  Tämä on vakituinen, kokoaikainen tehtävä, joka alkaa sopimuksen mukaan/mahdollisimman pian.

 

Rekrytoinnista vastaa Oy Adiente Ab, www.adiente.fi
Kiinnostuitko tehtävästä? Rekisteröi CV:si, hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteessa www.adiente.fi, mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.2.2022. Haluatko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Marika Högström-Andersson sähköpostitse marika.hogstrom-andersson@adiente.fi tai puhelimitse 050 572 6439.

Työpaikasta lyhyesti

  • Palvelupäällikkö, viherala / Plantane Oy, Vakituinen työ
  • Adiente
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tätä työpaikkaa

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!