Palvelupäällikkö

Haemme kehittämisorientoitunutta palvelupäällikköä vastaamaan STEP-koulutuksen Kaustisen kampuksen keittiö- ja siivoustoiminnasta. STEP-koulutus on ammatillinen ja vapaansivistystyön oppilaitos, joka tarjoaa opiskelijoiden päivittäisten aterioiden lisäksi myös ateria-, majoitus- ja juhlapalveluja tilausryhmille. Tehtävä on vakituinen.

Palvelupäällikkö vastaa keittiön ja siivoukset toiminnasta, hallinosta, taloudesta ja kehittämisestä sekä toimii lähiesimiehenä. Tehtäviin kuuluu mm. päivittäiset ruoanvalmistuksen tuotannolliset tehtävät, tilausten tekeminen, yhteydenpito sidosryhmiin, laskujen tarkastukset ja työvuorolistojen laadinta.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Palkkaus ja työehdot määräytyvät yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteessa on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoa tehtävästä antaa keittiöpäällikkö Heidi Honkonen, puh. 040 677 0799, heidi.honkonen@kirkkopalvelut.fi

Käsittelemme hakemuksia jo hakuvaiheessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta kehitysmyönteistä otetta, etkä pelkää tarttua erilaisiin työtehtäviin. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, palveluhenkisyyttä sekä joustavuutta. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja olet taitava organisoimaan. Tehtävässä edellytetään ruokapalveluiden ja siivoustyön menetelmien tuntemusta, tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä.

STEP-koulutus

TULE SELLAISENA KUIN OLET!

STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus, ja kuuluu Kirkkopalvelut-konserniin. Oppilaitos tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Kampukset sijaitsevat Järvenpäässä, Kaustisella, Lapualla, Pieksämäellä, Ruokolahdella ja Uudessakaarlepyyssä. Kampusalueiden ulkopuolella ammatillista koulutusta on tarjolla lisäksi 18 paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Espoo, Seinäjoki, Jyväskylä, Lappeenranta, Kuopio, Joensuu, Savonlinna, Kouvola, Porvoo, Pori, Kauniainen, Kauhajoki, Kirkkonummi, Riihimäki, Janakkala ja Hollola. STEP-koulutuksen liikevaihto vuonna 2020 oli runsaat 21 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 180.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Päiväkoti Valona toimii Järvenpäässä ja lastenkoti Valona Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

 

Sähköposti: rekry@step.fi
Sijainti: Opistontie 30
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!