Palvelupäällikkö

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Neuvomme, tuemme ja ohjaamme muuttuneessa terveydellisessä tilanteessa olevia asiakkaitamme. Asiakkaamme tulevat meille ammatilliseen kuntoutukseen pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saamme aikaan ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta tai vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa.

Haemme nyt palvelupäällikköä Ouluun.

Tehtävänäsi on vastata Oulun toimipaikkamme ammatillisen kuntoutuksen kokonaisuudesta ja kehittämisestä osana Coronaria Verven valtakunnallista toimintaa. Toimit moniammatillisen työryhmän esihenkilönä ja työskentelet itsekin osana tiimiä ohjaamassa asiakkaitamme uusille työurille. Vastaat tiimin työn sujumisesta ja työhyvinvoinnista. Osaat myös seurata tiimin taloutta, palveluiden laatua ja tuloksellisuutta. Luot aktiivisesti yhteyksiä palvelujemme ostajiin, yhteistyökumppaneihin sekä Oulun seudun työnantajiin.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Kuntoutuskentän ja erityisesti ammatillisen kuntoutuksen tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on myös aikaisempaa kokemusta esihenkilönä työskentelystä ja verkostotyöskentelystä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn yhteiskunnallisesti kiinnostavassa toimintaympäristössä. Tehtävässä onnistumista tukemassa on osaava työyhteisö ja koko Coronaria Verven valtakunnallinen organisaatio. Yhdessä työtä kehittämällä pidämme huolta työmme sujuvuudesta ja mielekkyydestä sekä tuemme työssä jaksamistamme.

Tule tekemään kanssamme työtä, jossa on järkeä!

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 21.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuntoutuspäällikkö Anu Peltolalta puh. 040 762 2850 tai kuntoutusjohtaja Oili Alatorviselta puh. 040 558 0828.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen

Coronaria Verve

Coronaria Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Ammatillisen kuntoutuksen avulla tuemme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Terapiapalvelumme tuovat tukea heikentyneeseen toimintakykyyn. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esihenkilöitä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa.

Olemme osa Coronariaa, joka on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset kuntoutuksen, perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palvelut. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 044 463 6000
Sijainti: Isokatu 63, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!