Palvelupäällikkö

Nykyisen palvelupäällikkömme siirtyessä luottopäällikön tehtäviin, haemme hänen tilalleen asiakaslähtöistä Palvelupäällikköä Jämsän ja Muuramen konttoriin!

Keitä me olemme? Säästöpankki Sinetti on 112-vuotias Säästöpankkiryhmään kuuluva suomalainen, kasvava ja kehittyvä säästöpankki. Konttorimme sijaitsevat Orivedellä, Ylöjärvellä, Jämsässä sekä Muuramessa ja toimialueemme levittäytyy laajalle alueelle niiden ympäristöön. Palveluksessamme on 31 pankkialan ammattilaista ja tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. Lisätietoja: www.saastopankki.fi

 

Oletko sinä tuleva Palvelupäällikkömme?

Etsimme esihenkilöä johtamaan palvelu- ja asiakasneuvojien asiantuntijatiimiä Jämsään ja Muurameen. Esihenkilönä johdat tiimiäsi ja pidät huolta, että jokaisella on mahdollisuus kasvaa sekä saat tiimin sitoutumaan ja innostumaan.  

Mitä odotamme sinulta?

Vastuullasi on oman tiimin myynninjohto ja valmentaminen. Vastaat oman tiimisi myynneistä, tiimin toimivuudesta ja asiantuntijoiden osaamisen kehittämisestä.  Tapasi johtaa on osallistava ja innostava sekä tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa. Sinulla on aitoa halua edistää asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia.

Olet oma-aloitteinen, joustava ja uskallat tarttua haasteisiin. Työssä onnistuminen vaatii tuloshakuisuutta, kiinnostusta monipuolisiin tehtäviin sekä tahtoa oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on kyky kuunnella ja pystyt perustelemaan päätöksesi. Olet tiimipelaaja, jolla on sosiaalista rohkeutta ja osaat viestiä asiat selkeästi.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä arvostamme kokemusta finanssialalta. Yritysrahoitusosaaminen katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Mielenkiintoisen ja haastavan vastuualueen
  • Kilpailukykyiset työsuhteen edut, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankkipalvelut, kattava työterveyshuolto sekä työkykyä tukevat vakuutukset työ- ja vapaa-aikaan.
  • Tarjoamme myös lounasedun sekä työhyvinvointia tukevaa toimintaa muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun muodossa.
  • Eväät ja mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen
  • Kasvavan ja kehittyvän organisaation tuen sekä mukavat työkaverit

Tule mukaan rakentamaan työyhteisön kulttuuria ja luomaan itsesi näköistä menestyvää pankkia!

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel, seniorikonsultti Tuija Pulkkinen, puh. 050 3595 212. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 25.9.2022 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta. Laita hakemuksesi tulemaan heti, sillä etenemme jo haun aikana.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Säästöpankki Sinetti

 

 

 

 

Sijainti: Jämsä, Muurame
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!