Palvelupäällikkö

MPY Yrityspalvelut etsii palvelupäälliköitä Vantaalle ja Ouluun työskentelemään merkittävimpien asiakkaidemme kanssa. Voit olla etsimämme osaaja, jos sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä IT-palvelunhallinnasta, palvelukokonaisuuksien tuottamisesta ja esimerkkejä onnistumisista. Toimit sujuvasti MPY:n ja asiakkaidemme verkostoissa ja olet aito tiimipelaaja. Sinulla on riittävä ja ajantasainen kokonaisymmärrys ICT-teknologioista.

Toivomme sinulta:

 • ymmärrystä ja kokemusta palvelunhallinnan parhaista käytännöistä
 • prosessiosaamista ja käytännön kokemusta (ITIL-sertifiointi), osaat myös soveltaa niitä työssäsi
 • kommunikoit sujuvasti ja asiantuntevasti liiketoiminta- ja ICT-johdon kanssa suomeksi ja englanniksi
 • työskentelet itseohjautuvasti ja pitkäjänteisesti, otat vastuuta ja saat asioita tapahtumaan
 • toimintatapasi on suunnitelmallinen ja proaktiivinen, paineensietokykysi on hyvä
   

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen ja vastuullisen roolin
 • mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kärkiasiakkaidemme ICT-palveluita ja tapoja tuottaa niitä aiempaakin sujuvammin
 • mahdollisuuden edistää hyvää asiakaskokemusta  
 • mielenkiintoisen työympäristön
 • joustavan työmahdollisuuden - voit tehdä työtä Vantaan tai Oulun toimipisteessä ja kotikonttoriltasi

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat. Kannustamme sinua hyödyntämään monipuolisia koulutusratkaisujamme esimerkiksi palkitsemalla sertifikaattien suorittamisesta. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2023. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön, Tommi Kujamäkeen (Head of ICT Services), puhelimitse 050 3854544 tai sähköpostilla tommi.kujamaki@mpy.fi.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Logo

Palvelupäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!