Palvelupäällikkö

Haluaisitko merkityksellistä työtä palvelupäällikkönä kuntoutuksen toimialalla? Jyväskylän ja Äänekosken tiimit toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!
 

Meillä pääset työskentelemään palvelupäällikkönä Jyväskylän ja Äänekosken taitavissa fysioterapiatiimeissä. Toimipisteissä työskentelee tällä hetkellä yhteensä yli kaksikymmentä fysioterapeuttia. Tehtävä edellyttää liikkumista paikkakuntien välillä. Toimipisteillä tulee jatkossa työskentelemään myös muita kuntoutuksen ammattilaisia.
 

Tehtävänäsi on huolehtia, että työntekijöillämme ja ammatinharjoittajillamme on työn tekemisen puitteet kohdallaan. Seuraat tiimin asiakasprosessien ja asiakastyön toteutumista sekä hoidat sidosryhmäyhteistyötämme tavoitteellisesti. Voidaksesi johtaa asiantuntijoitamme menestyksellisesti tarviset kokemusta esihenkilötyöstä sekä sopivan sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkinnon,  esimerkiksi fysioterapeutti. Pääpaino on tiimin arjen työn tukemisessa, joten toivomme sinulta innostunutta asennetta ja kiinnostusta esihenkilötyötä kohtaan.
 

Palvelujohtaja toimii esihenkilönäsi ja on tukenasi uudessa tehtävässäsi. Palvelupäällikkönä olet tulosvastuullinen toimipisteestäsi ja raportoit tehtävässäsi palvelujohtajalle. Lisäksi kuulut yhteiseen palvelupäälliköiden ryhmään – saat siis työhösi tukea myös muilta osaavilta kollegoilta. Pääset osaksi osaavaa ja innostavaa, moniammatillista tiimiä sekä yli 1600 ammattilaisen valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.
 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle

 • Kattavan perehdytyksen sekä esihenkilön vahvan tuen ja ohjauksen.
 • Vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen kuukausipalkalla.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisällön pääset valitsemaan itse. Voit valita usean sadan euron arvoisen etupaketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi tarjoamme monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Työsuhdepolkupyöräedun, jota hyödyntämällä voit hankkia upouuden polkupyörän työnantajan tukemana koeajan (6 kk) jälkeen. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin.
 • Reilun vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset, esihenkilövalmennuksen sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutus Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme, tai jopa kouluttamaan niin halutessasi.
 • Työn suomalaisessa, vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierakia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.
   

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä ja kuntoutuksesta, sekä paloa esihenkilötyöhön.
 • Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta, esimerkiksi fysioterapeutti, sekä Valviran laillistusta.
 • Sujuvia it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. 
 • Innostunutta asennetta, vahvoja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, sekä vastuullista työotetta.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/palvelupaallikko/Z9LKy4

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtaja Tiina Vauhkonen tiina.vauhkonen@coronaria.fi, puhelin 050 467 9995 perjantai 8.9. klo 13-14, tiistaina 12.9. kello 11-12, torstaina 14.9. kello 8-9  sekä palvelupäällikkö Inkka Sundblad inkka.sundblad@coronaria.fi, puhelin 050 309 3344

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

 

Coronaria on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Yliopistonkatu 23, 40100 Jyväskylä
Logo

Palvelupäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!