Palvelupäällikkö

Oletko sinä Senaatin uusi turvallisuuspalveluiden palvelupäällikkö?

Senaatti-kiinteistöjen turvallisuusyksikössä Tampereella tai Turussa on paikka turvallisuuden huippuammattilaiselle. Miksi sen pitäisi kiinnostaa juuri sinua?

  1. Vastaat osaltasi Suomen valtionhallinnon asiakkaiden työympäristöjen ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Kohteet ja asiakkuudet ovat vaativia – ja siksi työssä onnistumisen tunteet takuulla palkitsevat. Työlläsi on merkitystä. 
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, viihtyisä ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.       
  3. Olet mukana kehittämässä Senaatin turvallisuuspalveluita. Omalla panoksellasi vaikutat koko alan kehitykseen. Varmistat hyvällä asenteellasi palvelujemme korkean laadun sekä kiinteistöjen turvallisuuden ja häiriöttömyyden.

Senaatti-kiinteistöt tarjoaa valtionhallinnon asiakkailleen toimitiloihin liittyviä turvallisuuspalveluita, jotka sisältävät mm. asiantuntijapalveluita, teknologiapalveluita sekä aula- ja vartiointipalveluita.

 

Turvallisuuspalvelupäällikkönä tuet ja kehität Senaatti-kiinteistöjen Länsi-Suomen alueen turvallisuuspalveluiden ylläpidon aikaista toimintaa yhteistyössä muiden senaattilaisten kanssa. Tehtävässäsi vastaat turvallisuuspalveluiden sopimisesta, turvallisuuspalvelutuotannosta, sen organisoinnista sekä palveluiden ja teknisten kokonaisuuksien kilpailuttamisesta ja laadusta. Osallistut alueen palvelutuottajien toimintatapojen ohjeistamiseen, kouluttamiseen ja valvontaan sekä ohjaat turvallisuuspalveluihin liittyvää toimittajaverkostoa yhdessä kiinteistöpäälliköiden kanssa.

 

Lisäksi osallistut Senaatin organisaatioturvallisuuden varmistamiseen ja kehittämiseen (koulutus, ohjeistaminen, tarkastaminen) ja varautumissuunnitteluun (jatkuvuus- ja toipumissuunnittelu, häiriö- ja poikkeustilanneohjeistus). 

 

Hae meille turvallisuuspalveluiden palvelupäälliköksi, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulu- tai AMK-tutkinto
  • turvallisuusteknologiaan liittyvää vahvaa asiantuntijuutta
  • riskienhallintaan ja organisaatioturvallisuuteen liittyvää asiantuntijuutta
  • turvallisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemusta/opintoja/kursseja
  • näyttöä projektienhallintaosaamisesta
  • hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö ja esiintymistaidot sekä hyvä paineensietokyky
  • asiakas- ja ratkaisukeskeinen sekä aikaansaava toimintatyyli.

 

Arvostamme kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden tuntemusta, kokemusta palveluprosesseista sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hallitsethan tavanomaisimmat toimisto- ja tietojärjestelmät ja kykenet omaksumaan uudet järjestelmät nopeasti.  

 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).

 

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuuspalveluryhmän päällikkö Pia Leivo, p. 020 581 1371

(soittoajat 4.8. klo 14–15 ja 10.8. klo 15–16).

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 14.8.2022.

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Tampere, Turku
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!