Palveluryhmän päällikkö

 

Oletko sinä Senaatin uusi palveluryhmän päällikkö?

Suomen valtiohallinnon toimitila-asiakkaat ja Senaatin Pohjois-Suomen alue kaipaavat palveluryhmän päällikön ammattitaitoasi. Liity osaavaan joukkoomme Ouluun. Miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

 

  1. Pääset huolehtimaan siitä, että yksikön toiminta on sujuvaa ja pääset omalla työpanoksellasi vaikuttamaan asiakastyön ja asiantuntijoiden onnistumiseen.        
  2. Työtäsi tukee vastuullinen, ammattitaitoinen ja innostava työyhteisö. Me varmistamme, että henkilöstöllämme – kuten myös asiakkaillamme – on aina parhaat edellytykset onnistua työssään.        
  3. Pääset mukaan yksikköön, jossa kannustetaan, uskalletaan ja viihdytään. Vuoden 2021 henkilöstötyytyväisyys oli erinomaisella tasolla ja me-henki korkealla. Teemme asioita yhdessä ja autamme työkaveria.

 

 

Senaatti-kiinteistöt tuottaa palveluja valtionhallinnon asiakkaille yhteistyössä kumppaniverkostonsa kanssa.

Toimit Pohjois-Suomen alueen sisäisten toimistopalvelujen ja ulkoisille asiakkaille tuotettujen toimitilapalvelujen vastuuhenkilönä ja ryhmän esihenkilönä. Vastaat Pohjois-Suomen alueen toimitilapalveluista ja sisäisistä toimistopalveluista. Tarkempi tehtäväkuvasi toimitilapalvelujen osalta määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Vastuullasi on laaja toimitilapalvelukokonaisuus sisältäen mm. puhtaus- ja kalustepalveluja. Osallistut yhdessä asiantuntijoiden kanssa digitaalisten palveluiden ja turvallisuuspalveluiden (ml. aulapalvelut) järjestämiseen. Vastaat toimitilapalveluratkaisujen toteuttamisesta ja mm niihin liittyvistä sopimuksista. Osallistut palvelujen kilpailuttamiseen yhteistyössä Senaatti-kiinteistöjen hankinta-asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden läsnä- ja etätyön joustavaan yhdistämiseen sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

 

Tehtävän toimipiste on Oulu.

Hae meille palveluryhmän päälliköksi, jos sinulla on

  • AMK- tai muu soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta toimitilapalveluista
  • kokemusta esihenkilönä toimimisesta
  • kiinnostusta uusista toimitila- ja työympäristöratkaisuista
  • hyvät tiimityövalmiudet ja kokemusta projektityöskentelystä.

 

Arvostamme myös kykyä hallita ja kehittää isoja kokonaisuuksia asiakasnäkökulmasta, kokemusta kiinteistöalalta ja julkisista hankinnoista.


 

Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja Risto Rautiola, p. 0400 555 494 ja vuokrauspäällikkö Tarja Törmänen, p. 0400 698 535.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 5.2.2023.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Senaatti-kiinteistöt

Senaatti-kiinteistöt on valtion kiinteistöasiantuntija ja toimitilakumppani. Luomme asiakkaidemme kanssa heidän toimintaansa tukevia työympäristöjä ja vastaamme niiden ylläpidosta. Kehitämme valtion kiinteistövarallisuutta ja pidämme huolta kulttuurihistoriallisista kohteista. Vastuullisuus on kaiken toimintamme keskiössä.

Teemme tilaa innostumiselle ja onnistumiselle!

Sijainti: Oulu
Logo

Palveluryhmän päällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!