Palvelutuotantopäällikkö - Kuntalaskenta Oy

Onko talous- ja palkkahallinnon prosessien ja palveluiden kehittäminen osaamisesi keskiössä? Haluatko olla suunnannäyttäjä ja osaltasi luomassa julkisyhteisöille elinvoimaa moderneilla palvelukokonaisuuksilla? Oletko ihmislähtöinen innostaja, joka viihtyy jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuntalaskenta Oy:lle kokenutta

Palvelutuotantopäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen talous- ja palkkahallinnon ammattilaisten tiiminvetäjäksi.

”Kuntalaskenta tarjoaa digitaalisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja ja kehittämiskonsultointia julkisyhteisöille ympäri Suomen. Meitä on 20 talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, joilla on vankka kunta-alan työkokemus ja osaaminen. Kuntalaskennan omistavat Pieksämäen kaupunki ja Administer Oyj yhdessä. Olemme osa Administer-konsernia, joka on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Konsernimme työllistää noin 600 taloushallinnon ammattilaista, mikä takaa palveluillemme valtakunnallisen osaajaverkoston tuen ja korkealuokkaiset taloushallinnon järjestelmät. Luottoluokituksemme on AAA ja olemme Luotettava kumppani (Tilaajavastuu).”

Mielenkintoiseen tehtävääsi kuuluu

Toimit asiantuntevan talous- ja palkkahallinnon ammattilaisista koostuvan tiimisi esihenkilönä ja varmistat palveluprosessien mukaisen toiminnan Kuntakaskennan  asiakkuuksissa. Vastaat myös palveluprosessien sujuvuudesta, tuottavuudesta ja kehittämisestä. Sinulla on halu ja kyky johtaa ihmisiä ja tiimisi hyvinvointi on sinulle sydämen asia. Ymmärrät henkilöstöjohtamisen vaikutuksen asiakastyytyväisyyteen – ja kannattavuuteen.

Taloushallinnon ja erityisesti julkisen sektorin taloushallinto on ennennäkemättömän uudistuksen keskellä. Kuntalaskennan rooli alan tulevaisuudessa on olla uudistaja. Meillä saat olla mukana kehittämässä tätä muutosta tukevia palveluita ja jättämässä käden jälkesi kestävän tulevaisuuden puolesta.

Mitä odotamme Sinulta

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa esim. kaupallista koulutusta. Sinulla on laaja ymmärrys talous- ja henkilöstöhallinnon prosesseista sekä näyttöä tuloksellisesta palveluiden kehittämisestä. Omaat aikaisempaa kokemusta palvelutuotannon johtamisesta ja esihenkilötyöstä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa sekä saada tiimisi nauttimaan muutosmatkasta ja jatkuvasta kehittymisestä.

Mitä tarjoamme Sinulle

Tulet työllistymään kasvavaan ja vakavaraiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Kuntalaskennan toimipiste sijaitsee Pieksämäellä, mutta sinun työpisteesi voi sijaita muuallakin. Työpisteesi voidaan sijoittaa myös Administer-konsernin toimipisteisiin, joita löytyy lukuisia ympäri Suomen. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan (Avaintes) ja lisäksi sinulla on käytössäsi monipuoliset edut sekä työterveyshuolto. Osaamistasi arvostetaan ja kehitetään sekä viihtyvyydestäsi pidetään huolta. Tarjoamme monipuoliset uramahdollisuudet sekä vapautta ja vastuuta.

Haluatko lisätietoja?

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa liiketoimintajohtaja Tari Sollalle, p. +358 40 8497981 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö tari.solla@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Palvelutuotantopäällikkö - Kuntalaskenta Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!