Palveluvastaava autolastauspalveluun ja siivoukseen

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä

AUTOLASTAUSPALVELUN JA SIIVOUSTYÖN PALVELUVASTAAVAA OULUUN.


Työ sisältää vaihtelevia työtehtäviä tässä kohteessa, mm. autojen purkaminen junista ja lastaus juniin, kiinteistösiivous ja perussiivous. Autolastaus tapahtuu pääosin parityönä. Viikkotyötunnit tasoittuvat 8 viikon jaksoissa 160-300 h. Päivittäinen työaika vaihtelee          4,0 - 6,5 h välillä.

Kyseessä on vakituinen osa-aikainen työsuhde. Autolastauksen työajat sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille, vaihtelevasti aamu- ja iltavuoroon. Purkuaika  on klo 7.30-9.00  ja lastausaika 19.00-20.30. Siivoustyöt tehdään purkutöiden jälkeen ja ennen lastausta.  Palkkaus TES:n mukaisesti; autolastaus ja -purku (jota työvuorosta 1,5h/kerta) palkkaryhmä 4, muut työt PR2/PR3. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: osa-aikainen

Etsimämme henkilö

Tässä työssä ajokortti on pakollinen.

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: johanna.jukola@sol.fi
Sijainti: Oulu

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!