Palveluvastaava erilaisiin siivoustöihin Alavuden alueelle

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme

PALVELUVASTAAVAA ERILAISIIN SIIVOUSTEHTÄVIIN ALAVUDELLE.

Työt ovat pääasiassa sijaisuuksia Alavuden alueella ja lähikunnissa. Osassa töistä toivomme sinulta täysi-ikäisyyttä.

Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja esimiehen jatkuvan tuen sekä leppoisat työkaverit.

Työpäivät sijoittuvat maanantain ja lauantain väliseen aikaan työvuorolistan mukaisesti. Työpäivien kestot vaihtelevat aina tilanteen mukaan, joten vaihtelua riittää muutamasta tunnista aina täyteen päivään. Olemme valmiita myös muokkaamaan työaikoja sinun tarpeesi mukaan.

Aikaisempi työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta iloinen ote ja oikeanlainen asenne työntekimiseen riittää.

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Marika Moisio, p. 040 515 6460, marika.moisio(at)sol.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa-aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: marika.moisio@sol.fi
Sijainti: Alavus

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!