Vakituinen osa-aikainen / Tampere

Palveluvastaava kerrossiivoukseen keskustaan

Hae tähän työpaikkaan

Tervetuloa mukaan aurinkoiseen porukkaamme!

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja aktiivista

PALVELUVASTAAVAA KERROSSIIVOOJAKSI TAMPEREEN KESKUSTAAN

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää kerroshoitotyötä, yleisten tilojen siivousta ja asiakaspalvelua. Työtä tehdään klo 8-18 välisinä aikoina ma-su.

Palkkaus Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta hotellien siivoustyöstä ja alan koulutusta, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, joten reipas asenteesi ratkaisee. Teemme paljon yhteistyötä asiakaskohteemme henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, joten toivomme tehtävän kannalta hyviä tiimityötaitoja ja riittävää suomen tai englannin kielen taitoa.

Oletko sinä tuleva iloinen SOL:ilainen ja haluat mukaan tehokkaaseen työtiimiimme? Jos koet tehtäväkuvauksen omaksesi, täytä hakemuslomake sähköisesti mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Jaana Virtanen, jaana.virtanen(at)sol.fi.

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaava kerrossiivoukseen keskustaan, Vakituinen osa-aikainen
  • SOL Palvelut Oy, Tampere
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jaana.virtanen@sol.fi
Sijainti: Tampere

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!