Palveluvastaava, kotihoito, Kolmostien terveys Oy

Hei, oletko sinä etsimämme PALVELUVASTAAVA kotiin vietäviin palveluihin!

 

Tervetuloa Kolmostien terveyden kotihoitoon ammattilaisten joukkoon. Meillä on tarjota sinulle toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Palveluvastaavana vastaat yhdessä palveluvastaava työparisi kanssa koko kotihoidon strategisesta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit yksikön lähiesihenkilönä ja työnantajan edustajana. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa päivittäinen organisointi, henkilöstöjohtaminen, työntekijöiden työhyvinvoinnin tukeminen, henkilöstön osaamisen varmistaminen, resurssien kohdentaminen ja talousvastuu sekä kotihoidon työn ja työyhteisön jatkuva kehittäminen. Palveluvastaavien esihenkilönä toimii palvelualueen palvelupäällikkö.

Meillä työskentelee ammattitaitoinen ja moniammatillinen tiimi, jotka tukevat toinen toisiaan. 

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä paljon muuta.

 

Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaiseksi, joten esitä rohkeasti oma palkkatoiveesi! Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi.

 

Tällä hetkellä meillä käytössä REKRYPALKKIO!

REKRYTOINTIPALKKIO maksetaan tulevalle uudelle työntekijälle, kunhan rekrypalkkio on mainittu työhakemuksessa. Rekrytointipalkkion voi saada toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tullessa tai vähintään 6 kk määräaikaisuuteen tullessa. Rekrytointipalkkiota saa 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja toinen 200,00 euroa, kun koeaika päättyy.

 

Edellytämme sairaanhoitajan tai muun sosiaali- ja terveysalan amk, tai aiemmin hankittua opistotason tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään  tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian sopivan työntekijän löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä lisää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan!

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Sostesiä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Krista Hakala 044 7541 407 krista.hakala@pihlajalinna.fi

Lähetäthän hakemuksesi pian. Haku päättyy 4.8.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kolmostien terveys Oy on Pihlajalinnan ja Pirkanmaan hyvinvointialueen yhteisyritys. Tuotamme kaikki Parkanon ja Kihniön asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Haku alkaa ja päättyy

Parkano-Kihniö kotihoito

Puhelin: 0447541407
Sijainti: Parkanontie 48, Parkano
Logo

Palveluvastaava, kotihoito, Kolmostien terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!