Palveluvastaava Kotivaara, Kuusiolinna Terveys Oy

Haemme palveluvastaava toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyden Kotivaaraan Soiniin 

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön!

Kotivaara on 27-paikkainen ympärivuorokautinen palveluasumisen yksikkö ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidon tukipalvelujen tai omaishoidon avulla. Yksikössä asuvat ikäihmiset saavat ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa. 

Palveluvastaavana vastaat tiimisi toiminnasta ja toimit lähiesihenkilönä Kotivaaran henkilöstölle. Vastaat toiminnan laadusta, kehittämisestä ja taloudesta yhdessä palvelupäällikön kanssa. Työsi tukena ovat myös muut organisaatiomme esihenkilöt. Kotivaaran toiminnan tavoitteena on tukea asukkaiden toimintakykyä huomioiden heidän yksilöllisyytensä, turvallisuuden ja hyvinvointinsa sekä kunnioittaen heidän itsemääräämisoikeuttaan. Työssä edellytämme vastuullisuutta, itsenäistä työotetta ja tiimityöntaitoja omaisten, työyhteisön sekä yhteistyötahojen kanssa.

Etsimme innostunutta vanhustyön osaajaa, jolla on asiakaslähtöinen työote. Odotamme sinun kohtelevan asiakkaita, omaisia ja työkavereita lämpimästi. Olet huumorintajuinen ja ymmärrät ihmisten erilaisuutta.

Edellytämme valitulta henkilöltä geronomin tai sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa ja riittävää johtamistaitoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. 

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Haastatteluja ja valintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Käytössämme myös 500 euron rekrytointibonus, kysy tästä lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Palvelupäällikkö Outi Kytönen p. 0400 716 802 Outi.Kytonen@pihlajalinna.fi

Palvelujohtaja Kirsi Ylinen p. 0400 417 388

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Laaja työterveyshuolto
  • Liikunta-, kulttuuri- ja hammashoitoetuus ePassilla
  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Asumisyksikkö Kotivaara, Soini

Kuusiolinna Terveys Oy on Pihlajalinnan ja Etelä-Pohjanmaan Hyvinvointialueen yhteisyritys. Tuotamme alueella sosiaali- ja terveyspalveluja koko alueen n. 22500 asukkaalle. Meillä Kuusiolinna Terveys Oy:ssä työskentelee n. 1000 työntekijää.

Sijainti: Kotikuja 5, Soini
Logo

Palveluvastaava Kotivaara, Kuusiolinna Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!