Vakituinen ja osa-aikainen / Kuopio

Palveluvastaava myymäläsiivoukseen Kuopioon

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme aurinkoiseen porukkaamme aktiivista tiimipelaajaa 

PALVELUVASTAAVAKSI SIIVOUSTEHTÄVIIN KUOPIOON

vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tässä myymäläkohteessa pääset osaksi pirteää tehotiimiä ja vastaamaan omalta osaltasi tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti ma-la klo 17.30 - 23.45 välille ja viikkotyöaika vaihtelee 20-25 tunnin välillä. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on alan kokemusta mutta ei pakollista koska me kyllä perehdytämme sinut huolella suoritettaviin siivoustehtäviin. Suomen kielen riittävä osaaminen vaaditaan. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen lisäksi sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

 

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kukkonen, tarja.kukkonen@sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaava myymäläsiivoukseen Kuopioon, Vakituinen ja osa-aikainen
  • Sol Palvelut Oy, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

Sol Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 040-6473480
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sol.fi
Sijainti: Kuopio

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!