Vakituinen ja osa-aikainen / Tampere

Palveluvastaava myymäläsiivous

Hae tähän työpaikkaan

PALVELUVASTAAVAKSI SIIVOUSTEHTÄVIIN TAMPEREELLE

vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

 

Haetaan myymäsiivoojaa kohteeseen Tampereen keskustassa. Tässä kohteessa työskentelet osana myymäläsiivoustiimiä ja vastaat tilojen puhtaudesta ja siisteydestä omalla alueellasi. Työtä tehdään ma-la työvuorolistan mukaan. Työvuorot sijoittuvat klo 14-23 välille ja vaihtelevat 4-7,5h /vuoro. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. Työtunteja n. 15h/vko. Mahdollisuus lisätunteihin myöhemmin vuoden lopussa.

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon ja halua sitoutua työtehtäviin. On eduksi, jos sinulla on valmiiksi kokemusta vastaavasta työstä, mutta perehdytämme sinut kyllä huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. 

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaava myymäläsiivous, Vakituinen ja osa-aikainen
  • Sol Palvelut Oy, Tampere
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

Sol Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@sol.fi
Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!