Palveluvastaava siivoustyöhön Jyväskylään Keltinmäen alueelle

Haemme palveluvastaavaa määräaikaiseen kokoaikaiseen siivoustyöhön Jyväskylään Keltinmäen elueelle alustavasti vuoden 2021 loppuun asti. Työtä on arkisin maanantaista perjantaihin klo 6-14, 7,5 h päivässä.

Arvostamme siivousalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta siivoustyöstä. Työhön saa kattavan perehdytyksen.

Suomen kielen osaaminen on välttämätöntä. 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen kokoaikainen

Työsuhde-edut

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-liikuntaetu

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0400934440
Sähköposti: marja.manninen@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!