Vakituinen ja kokoaikainen / Kuopio

PALVELUVASTAAVA SIIVOUSTYÖHÖN Kuopioon

Hae tähän työpaikkaan

Etsimme aurinkoiseen porukkaamme aktiivista tiimipelaajaa

PALVELUVASTAAVAKSI SIIVOUSTEHTÄVIIN Kuopioon

 

Kohteessa työskennellään pienenä 4 hengen tiiminä vastaten tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työnkuvaan kuuluu myös kohteen pyykkihuolto. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo:8.00-16 välille työvuorolistan mukaan ja viikossa työtunteja kertyy 30-37,5h.Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan.

Valittavilta henkilöiltä odotamme reipasta ja iloista asennetta sekä halua sitoutua työtehtäviin. Katsomme eduksi työkokemuksen siivoustyöstä, mutta perehdytämme kaikki henkilöt kyseisen kohteen tehtäviin. Lisäksi edellytämme hakijalta riittävää suomenkielentaitoa.

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme koko tiimin tuen ja mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. 

 

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa HETI täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tanja Tirronen tanja.tirronen@sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • PALVELUVASTAAVA SIIVOUSTYÖHÖN Kuopioon, Vakituinen ja kokoaikainen
  • Sol Palvelut Oy, Kuopio
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

Sol Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: tanja.tirronen@sol.fi
Sijainti: Kuopio

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!