Palveluvastaava siivoustyöhön

Etsimme päiväkotikohteeseen loma ja äitiysvapaan sijaista. Kohde sijaitsee lähellä Jyväskylän keskustaa ja on helposti tavoitettavissa julkisen liikenteen avulla. Työaika tässä kohteessa on 2,45h klo 16.00 ja 19.00 välillä.

Aiempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Saat meiltä hyvän perehdytyksen työhön ja kohteeseen. Työn aloitus ajankohta on 1.9.2021, sovittaessa jo aiemmin.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen osa- aikanen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Suomen kieli
  • Reipas asenne
  • Halu oppia
  • Tunnollisuus

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Jyväskylä

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!