Vakituinen ja osa-aikainen / Kuopio

Palveluvastaava viikonloppusiivoukseen Siilinjärven alueelle

Hae tähän työpaikkaan

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt iloiseen ja aurinkoiseen joukkoomme

PALVELUVASTAAVAA VIIKONLOPPUSIIVOUKSEEN SIILINJÄRVELLE

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivousta myymäläkohteessa Siilinjärven keskustassa. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TESin mukaisesti. Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijalle koska töitä tehdään vain lauantaisin.

Siivousalan kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, koska me kyllä perehdytämme sinut huolella työhön. Arvostamme myös tehtävän kannalta riittävää suomen kielen taitoa ja energistä työskentelyasennetta. 

Kiinnostuitko? Toivomme, että käyt pian täyttämässä sähköisen hakulomakkeemme ja voit liittää mukaan myös cv:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kukkonen, tarja.kukkkonen@sol.fi

 

Työpaikasta lyhyesti

  • Palveluvastaava viikonloppusiivoukseen Siilinjärven alueelle, Vakituinen ja osa-aikainen
  • SOL Palvelut Oy, Kuopio
  • Hakuaika alkaa:
Hae tähän työpaikkaan

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: tarja.kukkonen@sol.fi
Sijainti: Kuopio

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!