Palveluvastaava ylläpitosiivoustehtäviin Tornioon

Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme

PALVELUVASTAAVAA YLLÄPITOSIIVOUSTEHTÄVIIN

Tornioon vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Näissä erityyppisissä kohteissa (ravintola, hotelli ja palvelutalo) pääset huolehtimaan ylläpitosiivouksesta itsenäisesti. Työvuorot sijoittuvat työvuorolistan mukaisesti maanantain ja sunnuntain välille 14 - 37,5h/vko ja vuorot alkavat aamuisin. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Työtä tehdään yksin ja ryhmässä. Perehdytämme sinut huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin ja esihenkilö toimii tukenasi myös arjen keskellä. Tässä työssä on mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen.

Valittavalta henkilöltä edellytämme:

  • reipasta asennetta ja halua sitoutua työtehtäviin,
  • vähintäänkin välttävää suomen kielen taitoa

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat heti, sopimuksen mukaan, joten haethan paikkaa heti täyttämällä sähköisen hakulomakkeemme ja kertomalla, miten hyvin sinä sopisit tähän tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Palveluesimies Anne Huhtaviita-Tolonen anne.huhtaviita-tolonen@sol.fi

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja osa-aikainen

Työsuhde-edut

  • Smartum-liikuntaetu
  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Tornio

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!