Palveluvastaavia kesätöihin Kauhavalle

Ensimmäinen vai kymmenes kesäduuni? Meiltä löytyy molemmat! SOL tarjoaa tänäkin vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen ja on mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa. 

Nyt etsimme aurinkoiseen tiimiimme Kauhavan alueelle

PALVELUVASTAAVIA SIIVOUKSEN KESÄTÖIHIN

Työvuorot näissä monipuolisissa asiakaskohteissamme sijoittuvat arkipäiviin ja viikonloppuihin, aamuihin ja iltoihin. Kesäajan lisäksi työtä voi olla tarjolla myös jo pitkin kevättä. 

Tärkeintä meille on reipas ja positiivinen asenteesi, etkä myöskään kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, mutta perehdytämme sinut aina huolella tehtäviisi. Myös ajokortista on sinulle hyötyä tässä tehtävässä, mutta se ei ole missään nimessä pakollinen.     

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mahdollisuus aloittaa työt jo aikaisemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa: Jaana Mustamaa, jaana.mustamaa(at)sol.fi p. 0407302849 tai Sirkka Mäkelä, sirkka.makela(at)sol.fi  p. 0400378008.

 

 

Haku alkaa ja päättyy

SOL Palvelut Oy

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.

Sähköposti: jaana.mustamaa@sol.fi
Sijainti: Kauhava

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!