Palveluvastaavia laivasiivouksen Turkuun

Etsimme Turkuun aurinkoisia työntekijöitä laivasiivoukseen Turkuun. Työ alkaa mahdollisimman pian ja sopimuksen mukaan.

Työtä tehdään aamulla ja illalla laivojen ollessa satamassa klo 19.30-20.50 ja aamulla 7.25-8.40. Huomioimme kaikki hakijat, mutta tällä hetkellä etsimme työntekijöitä pääasiallisesti iltavuoroihin. Työ sopii erinomaisesti esim. opiskelijoille tai osa-aikaista lisätytötä etsiville. Viikossa työtä tehdään keskimäärin viitenä päivänä. Työvuorot sijoittuvat maanantai-sunnuntai välille. 

Et tarvitse työkokemusta siivoustyöstä, me perehdytämme sinut tehtäviisi. Arvostamme tunnollisuutta ja iloista sekä reipasta asennetta työhön. 

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille itsestäsi sekä mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. 

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa: Linda Forsman, linda.forsman(a)sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: linda.forsman@sol.fi
Sijainti: Turku

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!